Beoordelingen van Restaurant De Orchidee Eindhoven

Recente recensies van Restaurant De Orchidee Eindhoven

5 sterren na 148 reviews

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mjammie

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker!! Snelle bezorging, goede porties en voor herhaling vatbaar

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle levering en het eten was erg lekker!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten. Dank je.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten...

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goede bezorging. Het is de betere 'chinees'.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd bezorgd en lekker eten. En goed op temperatuur!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en de bestelling werd op de afgesproken tijd netjes bezorgd. Het eten was nog erg warm. Het ijs is erg lekker echt een aanrader We gaan zeker nog vaker bestellen. Alleen had ik iets teveel besteld, dus we gaan er nog een dag van genieten.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en het eten was lekker. Met zorg ingepakt bij bezorgen. Netjes tot aan de deur in mijn flat.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Jammer dat de pagangsaus zo weinig was. Voor herhaling vatbaar.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals we gewend waren weer prima verzorgd. Een tip voor de bezorgprocedure is misschien beter inschatten wanneer bezorgt wordt. We bestelden om 18:05 voor "zo snel mogelijk". Dan weet je 1 minuut later dat het 18:55 zal worden. Op zich prima als dat de levertijd is. Daar stel je je dan op in. Echter kregen we om 18:22 al de melding dat het eten onderweg was en om 18:25 was het er ook inderdaad. Blij dat het zo snel ging maar de inschatting zat er toch een half uur naast..

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten, goed van smaak en temperatuur. Bezorger was netjes op tijd en vriendelijk. Volgende bestelling wordt weer bij de Orchidee gedaan!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel, goed en vriendelijk. Het eten was ook nog echt goed warm. Top. Helaas viel het eten zelf een beetje tegen. Het eiergerecht was voor een deel licht verbrand (dat proef je door alles) en deels niet goed gaar. De ketjapsaus was erg pittig - dat had iets minder gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker.....op tijdbezorgd!.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima, niets op aan te merken, een dikke tien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En snel bezorgd👍👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vegetariër vind ik hier variatie, innovatie op het menu (niet altijd hetzelfde), heel smakelijk eten en niet té zout. Ben érg blij De Orchidee gevonden te hebben! Ben er nooit geweest, altijd thuisbezorging. Bevalt goed. Ook hun app!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker, maar de saus vd foe yong hai was veel te zoet; ik heb deze liever iets gekruider ipv zo zoet.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijn dat je een mailtje krijgt dat het eten onderweg is. Het eten was mooi op tijd en werd netjes voor de deur gezet.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed, vers. Iets minder pittig had gemogen, maar smaken verschillen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Lekker eten zoals we gewend zijn van restaurant Orchidee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was alles prima. Het was heerlijk, was op de minuut af op tijd bezorgd en keurig op afstand afgeleverd ivm coronamaatregelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten en met zorg klaargemaakt. dat proef je!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte uitstekend en werd op tijd bezorgd. Met een kleine extra attentie.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord; GEWELDIG.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus babi pangang was ietwat zurig naar onze smaak en had wat zoeter gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de verandering eens iets besteld wat we normaliter niet bestellen en wederom zijn de verwachtingen waargemaakt. Heerlijk gegeten en gezien de ruime porties het restje de diepvries in voor de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami was te zout en verder weinig smaak. Eend was erg droog en niet lekker, helaas nog een heel bak vol over. Babipangang en spek was lekker.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten. Dit keer waren de soep en de tjap tjoi heel zout.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik van dit restaurant gegeten heb. Goed bevallen. Ruime keuze, wel wat prijzig. Snelle levering en eten was goed warm. Mini Loempia waren wel slap en daardoor ook wat taai en ook de kroketjes waren erg slap waardoor ze uit elkaar vielen toen ik ze uit het bakje wilde halen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, op tijd bezorgd en Heerlijk gegeten. Echt een aanrader, ik vind het de beste Chinees

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig even!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van zeer goede kwaliteit, en dat proef je! En heel fijn dat er met allergieën rekening kan worden gehouden. We hebben er weer van genoten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. mooi op tijd bezorgd met ook nog extraatjes erbij. Altijd voor herhaling vatbaar.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en keurig op tijd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden, ook deze tweede keer. Heerlijk eten, lekker pittig, op tijd bezorgd, bezorger keurig op afstand ivm coronamaatregelen. Alles in orde. Een dikke tien.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! eten, zoals gewend tijdens een bezoek aan het restaurant. Aan gastbeleving ontbreekt het ook niet, met het kadootje en vriendelijke boodschappen op de verpakkingen. Bezorging keurig. Zeer tevreden. Tip: mogelijkheid om 1/2 portie te bestellen van gerechten. Voor kleine huishoudens een mogelijkheid om meer variatie in de bestelling aan te brengen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren Heerlijk bij mijn moeder thuis mee gegeten. precies op de afgesproken tijd thuis bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging. Kwaliteit en kwantiteit van de bestelling er goed, met verse producten. Top.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig;voor herhaling vatbaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Keurig verzorgd. Nog prima op temperatuur. En snel!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnel bezorgd.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde gerechten waren erg lekker, en de bezorging echt supersnel.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Goede smaken heerlijk vlees en goede bami. En snel bezorgd. Top dus!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de eerste keer besteld , lekker eten en snel bezorgd

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer ook wontan soep erbij.Dankzij de stevige verpakking gloeiend heet en lekker..Ook de mihoen met kip en tjaptjoi kip waren heel smakelijk. Alleen zat er deze keer geen broccoli bij...Uitstekende bezorgservice en weer op de minuut af op tijd! Dit blijft voor ons toch wel de beste Chinees van Eindhoven!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer veel te veel ons, de kong bo was een beetje scherp. We moeten nog leren iets minder te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijdbezorging is voor ons een goede oplossing. Het door ons gekozen menu was qua smaak prima. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg goede kwaliteit eten. Wel nu iets duurder dan normaal via de bestellijst.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd precies op de gevraagde tijd bezorgd door een zeer vriendelijke jongedame. De bestelde maaltijd was kwalitatief zeer goed en smaakte prima. We hebben er echt van genoten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit en de bezorging was op de minuut af op de tijd die we hadden afgesproken. Vriendelijke bezorger, netjes op afstand ivm corona. Complimenten voor alles.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, niet echt grote porties(jammer). Bezorger had kadootje bij,maar nam het mee terug..beetje raar! Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! En precies op tijd bezorgd Ondanks de harde regen Chapeau!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wil je een keer echt heel erg lekker Chinees of Thais eten bestel dan bij Stefan en Liang van de Orchidee Wordt ook nog perfect op de afgesproken tijd en contactloos bezorgd

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, snelle en vriendelijke service

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer laten bezorgen( kan niet anders in deze tijden). Perfect op tijd. Lekker eten en wederom de moeite waard om binnenkort weer eens te bestellen!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel slechtere kwaliteit dan de vorige keer

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, verzorgd met persoonlijke aandacht en een blije glimlach.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd en het was heerlijk

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi iets te flauw,bami niet heel warm maar de curry en kip kerrie waren heerlijk

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse ingrediënten, en heerlijk van smaak! Bovendien ook zeer snel geleverd, net als vorige keren. Absoluut een aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Wan Tan soep was véél te zout. Dat is écht slecht voor je nieren. De dumplings waren lekker. Tjap Tjoy betekent: 10 groenten. Dus graag óók wortelen, peultjes, broccoli, paksoi enz. Niet héél véél taugé met nog iets. Nasi is licht gebakken rijst en daar mag best wel wat meer vulling in dan een sliertje prei. Gebakken banaan was goed. De ajam met satésaus was lekker mals. Foe yong hai was prima.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Beste Kruijff, bedankt voor uw recensie. Het hoge zoutgehalte van de wantan soep is zojuist doorgegeven aan de chef. Wij beschouwen dit als een incidentje want onze wantan soep is zeer geliefd. De Tjap tjoy is ónze eigen versie. Mocht u andere groenten willen dan raden wij u aan om bijvoorbeeld Pakchoy gerecht of de seizoensgroenten te nemen. Wat betreft de nasi.. ook dát is onze eigen vegetarische versie van nasi wat dient als ons bijgerecht. Mocht u een andere nasi willen dan kunt u die gewoon bestellen via onze website onder het kopje: Nasi/Bami gerechten. Nasi Indonesia, Nasi Singapore, Bruine nasi met kip etc.. Nogmaals dank voor uw recensie,wij zien hier erg mee geholpen!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden al een stuk of 4x afgehaald en dat was zeer goed bevallen. Nu, met de crisis van Covid19, hebben we voor het eerst laten bezorgen. Niets dan lof. Perfect en precies op de afgesproken tijd. Dat doen we zeker meer. Complimenten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is een geweldige oplossing, en een snelle service Liefs Ria

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met regelmaat bestel ik bij de Orchidee het is heerlijk en zeer smaakvol. Telkens van prima kwaliteit....gewoon uit eten thuis !

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud, en er zat heel weinig babi pangang saus bij!! En de bezorger had hele koude handen. Graag ook goed voor je personeel zorgen.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Bedankt voor uw recensie. We hebben uw bestelling van die avond nogmaals bekeken. We hebben in onze keuken iedereen op uw recensie gewezen, zoals we bij alle recensies doen. Onze collega's gaan er extra op letten. Wat betreft de handschoenen, wij zorgen erg goed voor ons personeel en dat mag u gerust aan ze vragen. Voor ieder personeelslid is een hele set aan kleding aanwezig. (petje,handschoenen,jas,schort en schoenen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat restaurant gesloten was online besteld. Goede website. Bestelling per fiets geleverd. Zo’n 10 minuten eerder nog dan aangeven bij de bestelling. Helemaal top natuurlijk. Het eten was niet heet, maar erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg tevreden. Het eten is heerlijk en zelfs nu het bezorgt wordt niets op aan te merken. Top staaltje ondernemerschap als je als eigenaar zelf en in de keuken, als in het testaurant staat en dan ook nog tijd vind om bestellingen persoonlijk af te komen geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat nieuw Chyi fong gesloten was deze week. Bestelling geplaatst bij orchidee. Bestelling keurig op aangegeven tijdstip bezorgd. Vriendelijke bezorging👍. Maar mijn favoriet blijft toch nieuw chyi Fong.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eens thuisbezorging geprobeerd en blij verrast door Restaurant de Orchidee. Het eten was zeer goed ingepakt en snel bij ons bezorgd waardoor het lekker warm was. De gerechten verrassend lekker en smaakvol.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de chinese/aziatische gerechten niets dan lof. Goede kwaliteit en goed op temperatuur. Bezorging uitstekend, veel sneller dan was aangegeven. Prijs is wat aan hoge kant in vergelijking met afhalen, maar dat is begrijpelijk in deze corona-tijd. Nagerechten vonden we minder geslaagd, maar dat is deels kwestie van smaak. Meer keuze in nagerechten van West-Europese afkomst is wat ons betreft aan bevelingswaardig.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Beste Fam. De Jong, na uw recensie zijn we direct op zoek gegaan naar nagerechten die beter aansluiten bij onze gerechten en ook past bij onze kwaliteit. Wij zijn blij dat we u kunnen vertellen dat het gelukt is. Zie onze nagerechten, probeer vooral het Boerenijs eens! Super lekker en gemaakt van natuurlijke ingredienten. Dank voor uw feedback!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd sneller geleverd dan aangegeven. Lekker eten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en kwalitatief perfect bedankt

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd gebeld of het eten een kwartier eerder mocht komen dan door mij aangegeven tijd. Netjes van ze. Het eten was weer heerlijk.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn uiterst tevreden De bestelling via de website verliep goed. Het eten werd binnen 20 minuten bezorgd Alleen de kortingscode die in de bus lag snapte ik niet. Kreeg uitleg van de bezorgster maar de bestelling was al geplaatst, jammer. Maar we zijn tevreden .

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, Goed heet qua temperatuur. Snel bezorgd. “Sambalbij” kortingscode leuk bedacht!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken eten we altijd in het restaurant zelf maar in deze barre tijden was het super dat het thuis werd bezorgd. Wat nieuwe dingen van de kaart uitgeprobeerd. De rendangkroketjes en Indonesische nasi. Erg lekker, voor herhaling vatbaar. Tot volgende bestelling maar weer...….

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect, zoals gewoonlijk!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat we eten bestelden, wij vonden het net zo goed als in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste chinees die ik van ken! Heerlijk eten, precies optijd bezorgd. En die speciale sambal is zo enorm lekker!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een geweldige service. En hij is erg vriendelijk. Het eten was weer super

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten ,nette bezorging

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bezorging op tijd. Aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!!!! Bedankt en succes de komende tijd

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, verwachte wachttijd (1 uur) werd bijgesteld waardoor we ondanks de drukte nu toch snel konden eten. Prima kwaliteit.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten was warm toen de bezorger aan de deur kwam afleveren. Zeker de moeite om te bestellen !!! Goede prijs / kwaliteit verhouding

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede service, heeel klantvriendelijk, snelle levering, en je kunt altijd bellen om te overleggen over de bestelling.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al vaker eten gehaald bij hun restaurant. Heerlijk.Nu heb ik voor het eerst bestelling laten brengen. Heel prettig. Ik heb het restaurant vandaag al aanbevolen, maaer ga het nog zeker vaak doen. Ben blij dat ze er zijn en het zijn harde werkers.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed service en vandaag voor het eerst laten bezorgen! Prima op tijd en goed qua temp. Altijd goed eten!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en perfect op tijd. Compliment!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is besteld als lunch voor onze training. Volgens onze collega's smaak dat heerlijk en ze hebben goed hun best gedaan voor de levertijd. Als wij weer zo een training/ meeting hebben is dit een goede optie voor lunch.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam netjes op vooraf aangegeven tijd, eten was heel warm (werd in warmhoud tas gebracht). Kwaliteit van eten was ook prima, we hebben lekker gegeten.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en van smaak top!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets te klagen over kwaliteit en kwantiteit, echter vonden we beiden het gerecht ( tofu met verse knoflook ) een beetje "futloos" en flauwtjes.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en alles vers !

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte erg goed, vond alleen de bami erg karig gevuld waren bijna alleen maar sliertjes en af en toe een stukje prei en als je geluk had er ei. De saus vd foe yong hai was voor ons wat aan de te zoete kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer koos ik een lekker pittige Sja Tja Mix met witte rijst, goed ook dat die erbij zat want die koelt weer af Ook had ik gebakken banaan waarvan het altijd jammer is dat het een oneven aantal is De bezorging was supersnel

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij met de bezorgservice van de Orchidee. Precies op de afgesproken tijdstip is ons eten bezorgd. We hebben heerlijk gegeten. Echt 5 sterren waard. 👍👍

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e Keer dat we hier besteld hebben. Deze keer viel het wat tegen. Babi Pangang veel vette lellen eraan. Smaakte ook beetje gerookt met spek. Vorige keer veel beter. Rest was wel lekker, maar minder smaakvol dan vorige keer.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Hoi Adrie, bedankt voor uw recensie. We hebben uw recensie meteen met het hele team besproken. Heel erg bedankt, deze aandachtspuntjes zijn belangrijk voor ons!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit. Erg lekker!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten alles vers. op tijd bezorgd. zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met echte smaak!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker maar de sate stokken waren koud/lauw. En bij 2 bolletjes van de kow yoe luk was de saus ingedroogd. Zijn we niet gewend van jullie. Dat neemt niet weg dat we niet meer bestellen bij jullie, maar we gaan ervan uit dat het de volgende keer weer goed is en alles op temperatuur. Dit is ons favoriete menu. mvg Monique een Mike

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er heel snel, nog voor het aangegeven tijdstip. Het eten was erg lekker en nog heel warm! We zijn al een paar keer in het restaurant gaan eten en dat was ook erg goed! En heel aardig personeel! Superlieve en goede kokkin! Dit was de eerste keer dat we hebben laten bezorgen maar dat gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, het was heerlijk en netjes optijd bezorgd!