Beoordelingen van Restaurant De Orchidee Eindhoven

Recente recensies van Restaurant De Orchidee Eindhoven

5 sterren na 63 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is een geweldige oplossing, en een snelle service Liefs Ria

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met regelmaat bestel ik bij de Orchidee het is heerlijk en zeer smaakvol. Telkens van prima kwaliteit....gewoon uit eten thuis !

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud, en er zat heel weinig babi pangang saus bij!! En de bezorger had hele koude handen. Graag ook goed voor je personeel zorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat restaurant gesloten was online besteld. Goede website. Bestelling per fiets geleverd. Zo’n 10 minuten eerder nog dan aangeven bij de bestelling. Helemaal top natuurlijk. Het eten was niet heet, maar erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg tevreden. Het eten is heerlijk en zelfs nu het bezorgt wordt niets op aan te merken. Top staaltje ondernemerschap als je als eigenaar zelf en in de keuken, als in het testaurant staat en dan ook nog tijd vind om bestellingen persoonlijk af te komen geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat nieuw Chyi fong gesloten was deze week. Bestelling geplaatst bij orchidee. Bestelling keurig op aangegeven tijdstip bezorgd. Vriendelijke bezorging👍. Maar mijn favoriet blijft toch nieuw chyi Fong.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eens thuisbezorging geprobeerd en blij verrast door Restaurant de Orchidee. Het eten was zeer goed ingepakt en snel bij ons bezorgd waardoor het lekker warm was. De gerechten verrassend lekker en smaakvol.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de chinese/aziatische gerechten niets dan lof. Goede kwaliteit en goed op temperatuur. Bezorging uitstekend, veel sneller dan was aangegeven. Prijs is wat aan hoge kant in vergelijking met afhalen, maar dat is begrijpelijk in deze corona-tijd. Nagerechten vonden we minder geslaagd, maar dat is deels kwestie van smaak. Meer keuze in nagerechten van West-Europese afkomst is wat ons betreft aan bevelingswaardig.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd sneller geleverd dan aangegeven. Lekker eten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en kwalitatief perfect bedankt

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd gebeld of het eten een kwartier eerder mocht komen dan door mij aangegeven tijd. Netjes van ze. Het eten was weer heerlijk.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn uiterst tevreden De bestelling via de website verliep goed. Het eten werd binnen 20 minuten bezorgd Alleen de kortingscode die in de bus lag snapte ik niet. Kreeg uitleg van de bezorgster maar de bestelling was al geplaatst, jammer. Maar we zijn tevreden .

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, Goed heet qua temperatuur. Snel bezorgd. “Sambalbij” kortingscode leuk bedacht!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken eten we altijd in het restaurant zelf maar in deze barre tijden was het super dat het thuis werd bezorgd. Wat nieuwe dingen van de kaart uitgeprobeerd. De rendangkroketjes en Indonesische nasi. Erg lekker, voor herhaling vatbaar. Tot volgende bestelling maar weer...….

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect, zoals gewoonlijk!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat we eten bestelden, wij vonden het net zo goed als in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste chinees die ik van ken! Heerlijk eten, precies optijd bezorgd. En die speciale sambal is zo enorm lekker!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een geweldige service. En hij is erg vriendelijk. Het eten was weer super

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten ,nette bezorging

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bezorging op tijd. Aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!!!! Bedankt en succes de komende tijd

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, verwachte wachttijd (1 uur) werd bijgesteld waardoor we ondanks de drukte nu toch snel konden eten. Prima kwaliteit.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten was warm toen de bezorger aan de deur kwam afleveren. Zeker de moeite om te bestellen !!! Goede prijs / kwaliteit verhouding

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede service, heeel klantvriendelijk, snelle levering, en je kunt altijd bellen om te overleggen over de bestelling.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al vaker eten gehaald bij hun restaurant. Heerlijk.Nu heb ik voor het eerst bestelling laten brengen. Heel prettig. Ik heb het restaurant vandaag al aanbevolen, maaer ga het nog zeker vaak doen. Ben blij dat ze er zijn en het zijn harde werkers.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed service en vandaag voor het eerst laten bezorgen! Prima op tijd en goed qua temp. Altijd goed eten!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en perfect op tijd. Compliment!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is besteld als lunch voor onze training. Volgens onze collega's smaak dat heerlijk en ze hebben goed hun best gedaan voor de levertijd. Als wij weer zo een training/ meeting hebben is dit een goede optie voor lunch.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam netjes op vooraf aangegeven tijd, eten was heel warm (werd in warmhoud tas gebracht). Kwaliteit van eten was ook prima, we hebben lekker gegeten.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en van smaak top!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets te klagen over kwaliteit en kwantiteit, echter vonden we beiden het gerecht ( tofu met verse knoflook ) een beetje "futloos" en flauwtjes.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en alles vers !

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte erg goed, vond alleen de bami erg karig gevuld waren bijna alleen maar sliertjes en af en toe een stukje prei en als je geluk had er ei. De saus vd foe yong hai was voor ons wat aan de te zoete kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer koos ik een lekker pittige Sja Tja Mix met witte rijst, goed ook dat die erbij zat want die koelt weer af Ook had ik gebakken banaan waarvan het altijd jammer is dat het een oneven aantal is De bezorging was supersnel

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij met de bezorgservice van de Orchidee. Precies op de afgesproken tijdstip is ons eten bezorgd. We hebben heerlijk gegeten. Echt 5 sterren waard. 👍👍

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e Keer dat we hier besteld hebben. Deze keer viel het wat tegen. Babi Pangang veel vette lellen eraan. Smaakte ook beetje gerookt met spek. Vorige keer veel beter. Rest was wel lekker, maar minder smaakvol dan vorige keer.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit. Erg lekker!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten alles vers. op tijd bezorgd. zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met echte smaak!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker maar de sate stokken waren koud/lauw. En bij 2 bolletjes van de kow yoe luk was de saus ingedroogd. Zijn we niet gewend van jullie. Dat neemt niet weg dat we niet meer bestellen bij jullie, maar we gaan ervan uit dat het de volgende keer weer goed is en alles op temperatuur. Dit is ons favoriete menu. mvg Monique een Mike

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er heel snel, nog voor het aangegeven tijdstip. Het eten was erg lekker en nog heel warm! We zijn al een paar keer in het restaurant gaan eten en dat was ook erg goed! En heel aardig personeel! Superlieve en goede kokkin! Dit was de eerste keer dat we hebben laten bezorgen maar dat gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, het was heerlijk en netjes optijd bezorgd!