Beoordelingen van Restaurant De Orchidee Eindhoven

Recente recensies van Restaurant De Orchidee Eindhoven

5 sterren na 354 reviews

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snel bezorgd.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging van grote porties heerlijk eten

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bami lauw tot koud. Toch wel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk was alles weer super vers en overheerlijk. Bezorging was ook weer stipt op tijd!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen met enige regelmaat en wederom zoals we hadden verwacht, heerlijk eten, stoom komt er nog vanaf zo warm, in huis voor je het door hebt. Wederom genoten..

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, ook bij onduidelijkheid werd een belletje als prettig ervaren. Heerlijk gegeten. Gaan vaker bestellen.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij de Orchidee, het was uitstekend!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi binnen de afgesproken tijd bestelling gebracht.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom exact op tijd! Super verse groenten. Hier word je blij van. Ik bestel morgen gewoon weer :-)

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk een nieuwe smäak mogen proeven van een heerlijk gerecht. Elke keer weer verrast door de smaakvolle verwennerij uit deze Aziatische keuken.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en gerechten, ga zo door 👍🏾

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best Chinese food in entire Eindhoven:)

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we al vanaf het begin gewend zijn van de Orchidee is ook deze keer alweer het eten heeeeeel erg lekker, goed verzorgt, mooi op tijd bezorgt door een heel vriendelijke bezorger en met een errug lekker moederdagcadeautje We hopen snel weer ter plekke te mogen komen genieten maar tot die tijd is de bezorging "the next best thing" Je voelt en proeft de liefde die er door Liang en Stefan in gestopt worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen en bestellen al lange tijd bij de Orchidee, omdat ze daar luisteren naar je smaak en alles vrij neutraal aanbieden zonder poespas of extra pittige kruiden. En online bestellen gaat ook goed ,als je van hun een tijd van bezorging.ng krijgt dan klopt die ook, geen langere wachttijden dus !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi optijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kunnen steeds minder goed scherpe gerechten verdragen dus is het nog steeds zoeken naar het juiste gerecht. de De kwaliteit is o.k., wij zijn nog steeds zoekende naar het juiste gerecht, wij althans ik kan niet meer zo goed tegen scherpe gerechten. de bezorging is perfect

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 2e keer dat ik hier besteld had, goed eten voor een aangename prijs. Ook zeer blij met de extra loempias ipv de garnalen die er niet bij hoefde door een allergie :) 5/5 ik bestel zeker vaker.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens lekker gegeten. Snel bezorgd en lekker warm. Voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goede snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed kwaliteit eten en bezorging is perfect

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed en precies optijd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en erg lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker, de Tjap Tjoy kon alleen wat beter vonden wij. Er zat niet veel smaak aan.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn man is jarig en zijn wensen voor het diner zijn niet moeilijk te raden: lekker eten van de Orchidee! Zoals altijd overheerlijke gerechten, met liefde klaargemaakt. We smullen van de pikante ossenhaas, een menuutje met allerlei heerlijkheden en een extra portie Babi Pangang, heerlijk mals. Ook de mihoen en bami zijn weer heerlijk. De verse producten die verwerkt worden in de gerechten maken het echt tot een feestje! En als kers op de taart ontvangen we een lief extraatje om de verjaardag nog feestelijker te maken! Alles klopt bij de Orchidee 😊. We komen binnenkort zeker ook een lekker ijsje halen! Bedankt voor al deze heerlijkheden!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en eten was perfect, ik heb weer genoten. Dank je wel!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima , heerlijke gerechten 👌🏼

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op tijd bezorgd en zoals gebruikelijk heel erg lekker!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorging, top kwaliteit!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, en nog iets over voor morgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, super goed eten, heel vers. Ook glutenvrij eten is erg goed verzorgd. Aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekende kwaliteit en stipte bezorging.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke attentie (paashaas en tekst smakelijk eten) goede kwaliteit en lekker. Zal zeker nog eens bestellen.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en het eten was heerlijk. Kregen er 2 paashazen bij, super leuk, dank! Ga hier zeker vaker bestellen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd. En bedankt voor de paashaas :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke verse gerechten met alles lekker op smaak en de groenten lekker beetgaar ipv slap en papperig zelfs als je het laat bezorgen. Wat ik wel jammer vind is dat juist bij mijn lievelingsgerecht ‘Babi Pangang’ het vlees nooit echt krokant is maar dat is een kwestie van smaak. Blij voor deze leuke ondernemers als de horeca weer open mag zodat ze weer gasten mogen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was stipt op tijd en het was heerlijk, Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service. We hadden een foutje gemaakt bij de bestelling, door De Orchidee prima opgelost. Daarna weer zo lekker genoten van het eten. Heerlijk. Bedankt. Een chocolade paasei was toegevoegd als paasverrassing. Gelukkig Pasen, ook voor jullie!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goedemorgen, Tjap tjoy was niet zo knapperig als we gewend zijn, te lang doorgegaard. Groeten, Arthur

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door een bijzonder vriendelijke bezorgster, heerlijk bereid Menu Kanton met knapperig buikspek en peking eend. Allemaal lekker warm. En een chocolade paashaas. Allemaal lekker!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar! De bezorger was ruim op tijd!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, voldoende, en goede kwaliteit.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder heerlijk eten! Vooral de ossehaas. En precies op tijd afgeleverd.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede hulp bij de bestelling.Snelle bezorging.Alles warm en knisperig. Alleen vond ik de bami niet lekker. Jammer want de rest beviel ons erg goed. Bami was bijna zonder smaak,gewoon een bak met witte slierten. Dat neem ik een volgende keer er niet meer bij. Hoop dat dit jullie dag niet verpest,want echt we zijn verder heel tevreden. Groetjes,Guus Rez

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk. Zeer goed.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed kwaliteit en snelle bezorging

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker kunnen genieten van een smaakvolle verse osshaas met knoflook. Ook werd deze snel en warm bezorgd, helemaal tevreden dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed verzorgd en heerlijk maar daar zijn we in tusen aan gewend Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus bij de groente was wat waterig in vergelijking met voorgaande keren. Verder was alles zo als we het gewend waren; goed dus. Vriendelijk personeel ook.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T eten was toppie. Lekkere saus bij de ossenhaas en lekker dunne reepjes. Kortom heerlijk !!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer zoals altijd. Het was mijn verjaardag dus extra genoten. Complimenten voor de Orchidee voor deze bijdrage aan een feestelijke dag!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben eerst info gevraagd aan de telefoon. Heel vriendelijk informatie gekregen. Daarna op de website besteld. Snel geleverd en het eten heeft heerlijk gesmaakt. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker menu. Prima bezorgen,mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker menu. Prima bezorgen,mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij zijn zeer tevreden over uw gerechten Voor herhaling vatbaar we waren aangenaam verrast, en hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en kwam op tijd

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Heerlijk gegeten. We gaan zeker nog vaker bestellen .

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zoals altijd overheerlijk lekker

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten en de service zoals altijd 100% top zeer dankbaar voor de persoonlijke noot van de eigenaren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed warm en vol van smaak vriendelijk personeel en heb niks aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn bij de Orchidee. Bedankt!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste bestelling via dit restaurant en ik was aangenaam verrast. Aflevering was op tijd en het eten was nog goed warm en goed verzorgt. Het eten was heerlijk, zag er mooi en vers uit, ook mijn bezoek was zeer te spreken over het eten. Wij hebben genoten! Dank je wel

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging prima

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle service! Zelfs een verjaardagscadeau bij mijn bestelling!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd En lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger wist niet waar ze moest zijn telefoon nr was niet overbodig waardoor 15 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en ze hielden rekening met de dieet wensen die we bij de opmerking toegevoegd hadden. Netjes op tijd geleverd! Prima service de volgende keer, bestellen we hier zeker weer!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeeeerlijk en prima op tijd bezorgd ook op zondag.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal uitstekend verzorgd Zeer smaakvol en grote porties Dank voor het extra presentje

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍Dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruim op tijd en dus nog heerlijk warm en zeer goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de gebruikelijke kwaliteit. Ei op de nasi was ijskoud, leek wel of het in de koelkast had gelegen. Nasi was daardoor ook afgekoeld. Gebakken banaan zag eruit of hij ook al een tijdje gelegen had....Geen sambal of gelukskoekje en ook beloofde valentijnskadootje zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Echt een aanrader. Vijf sterren meet dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijf groot fan van Stefan en zijn collega's. Wederom heerlijk gegeten, gezouten biefstukreepjes, kip in zwarte peper saus en garnalen in chilli saus.. Binnen 2 minuten besteld en binnen 15 minuten na bestelling op tafel en (zelfs met de kou en sneeuw buiten) zo warm geleverd dat de 2e ronde na 30 minuten nog prima te doen is.. Ook netjes op de bakjes "glutenvrij" vermeld. Je zou bijna elke dag "chinees" gaan eten..

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Daar kan geen restaurant tegen op. Ondanks de vorst en snijdende wind was het nog heel heet bij aankomst. Complimenten. Zeker voor herhaling vatbaar, echt genieten.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekkere gerechten! Vers, heerlijke geuren en goed op smaak gebracht. Altijd leuk verpakt! Dit is genieten.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zou 5.sterren zijn maar helaas vragen we nadrukkelijk om geen paddenstoelen te verwerken. Er zitten toch paddenstoelen in ....

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst super bedankt voor de snelle bezorging ondanks de sneeuw :) Wbt het eten, 2 kipgerechten besteld en waren allebei echt heerlijk vers en lekker. Ook fijn dat er lekker veel groenten in het gerecht zaten.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service lekker op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten van super verse kwaliteit, je proeft de liefde waarmee het wordt bereid❤ Makkelijk te bestellen via de app👍🏻 Stipt op tijd gebracht door zeer vriendelijke bezorgers😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en prima verzorgde maaltijd.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was naar wens!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit net zo als altijd; helemaal goed! Bezorging 5 minuten voor aangegeven tijd, maar liever dat dan te laat. Geen verbeterpunten te melden.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd en kwalitatief goed.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend smakelijk gegeten. Niet het zoveelste flauwe chineese hap, maar lekker pittige en goedgevulde gerechten. Lekker makkelijk laten thuisbezorgen en nog ruim op tijd ook. Leuk en persoonlijk een bedanktekst op de warmhoudpapier geschreven en met twee gelukskoekjes er bij gekegen. Volgende keer bestellen we hier weer.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van kwaliteit. Heerlijk klaargemaakt. Bijna op de minuut op tijd bezorgd!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Goed warm. Genoeg voor 2perdonen

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer heerlijk gegeten. Echt een aanrader. En in deze tijd corona proof en stipt op tijd bezorgd. Dank jullie wel!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed verzorgd. Vriendelijke bezorgster

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit heerlijk gegeten

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net snelle service. Werd zelfs nog netjes gebeld om aangegeven allergie te bespreken en optie te geven

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als eerste wil ik Stefan feleciteren met zijn verjaardag en bedankt voor het lekkere presentje. Het eten was weer heerlijk. Niks op aan te merken en keurig op tijd bezorgd. Tot een volgende keer maar weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld en ook de laatste keer was het weer heerlijk en snelle levering en was het eten goed verpakt en warm, toppie !!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanbevolen. Heerlijke maaltijd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer keurig op tijd bezorgd en heerlijk van smaak! fijn dat de nasi iets gevulder was - nu met prei - de erwtjes hoeven wat ons betreft niet.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk en wederom goed warm en erg vlot na bestellen op tafel. De Orchidee besteed veel aandacht aan de service, we werden gebeld dat onze bestelling naast de bewust bestelde glutenvrije gerechten ook een gerecht bevatten met gluten, met de vraag of dat bewust was of een foutje. Het was bewust, maar toch erg prettig dat het even nagevraagd werd..

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk een supersnelle bezorging en het was weer vingerlikkend lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en super lekker!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker genoten en op de tijd bezorgd die ik had opgegeven.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker vers eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, alles was goed heet/warm bij aankomst en er zat zelfs een extra bakje bami bij... We hebben heerlijk genoten van deze kerstmaaltijd, moeten we vaker laten bezorgen. Ga zo door en fijne jaarwisseling

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempiasaus was open bij bezorging en zat bij de mini loempia's zaten in 1 zakje. Gevolg: loempia's onder de saus en helemaal klef. Aangegeven bij de bezorger. Hij nam ze meteen mee terug en kwam nieuwe brengen (plus een paar extra voor het ongemak!) Super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten,netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Keurig op tijd bezorgd. Goed verpakt dus lekker heet nog. En de teksten in de fortune cookies echt lachen. O ja en een leuke attentie voor mijn jarige echtgenote.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom overheerlijk!! Geweldige timing van bezorging.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke maaltijden met separate sausjes. Bestelling werd exact op de gevraagde tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bestelling kwam precies op de geplande tijd aan en was nog goed heet ondanks de kou buiten. Opnieuw een dikke tien voor restaurant de Orchidee

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Lekker, niet overdreven veel, wel genoeg. Bezorging op de minuut. Top!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast de Sint kwam gisteren ook Restaurant De Orchidee voorbij ... en het was weer erg lekker zoals altijd ... !

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Je proeft wat je eet omdat niet alles overgoten is met saus. Dit is Chinees zoals Chinees bedoelt is.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met smaak gegeten van de mihoen met garnalen & gefrituurde garnalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed, lekker en vertrouwd, we genieten er elke keer van

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious like always, super hast delivery, fresh and tasty food. can fully recommend.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer kundige en snelle bezorging, ook met een leuk berichtje van Orchidee. Het was weer overheerlijk en voor herhaling vatbaar.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de kwaliteit van de foe yong hai en babi pangang heel matig deze keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Snelle bezorging, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke service en lekker eten. Wat wil je nog meer?!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en bedankt voor snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd geleverd, eten was lekker. Tip, Mnder zout gebruiken. Ik heb heel veel dorst gehad naderhand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, vriendelijke mensen. Onlangs een verkeerde bestelling afgeleverd, maar dat werd direct hersteld. En ik zou het bijna vergeten, heerlijk eten.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer. Babi pangang en saus niet mijn smaak en juist dat hebben we graag. Maar is persoons gebonden Eten was goed warm. Bezorging heel goed. Prijs in verhouding met anderen iets duurder. Maar in deze tijden moeten deze mensen ook hun hoofd boven water houden. Ga zeker een ander gerecht proberen daar.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en goed warm. Peking eend jammie.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. Echt genieten.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan verwacht. Het eten ziet er vers en verzorgd uit. Lekker gegeten!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals gewoonlijk goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd bezorgd en goed warm nog. Bedankt weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets met knoflook maar was niet echt te proeven maar was toch goed te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Word op afgesproken tijd bezorgd. Erg lekker!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur te laat bezorgd Maar het eten was goed.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend tevreden over de bestelling! Het is sinds een lange tijd, zelfs een aantal jaren dat ik weer Chinees/ Indisch ben gaan bestellen wegens slechte ervaringen bij zaken. Maar sinds ik de orchidee heb ontdekt ben ik weer helemaal om. Erg lekker eten, super vers en vooral goed om smaak gebracht! Dit is echt een topper!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een heerlijk afsluiting van de zondag, buiten koud en regen maar het eten was heerlijk, smaakvol .....genieten. een dikke 10 !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Witte rijst ontvangen terwijl we nasi hadden besteld

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vonden wij allemaal het eten niet zo lekker. De inktvisringen waren erg taai en de fou young hai erg vet. Ook de garnalen in de nasi smaakten niet lekker, alsof ze al oud waren. Jammer, voor ons geen volgende keer meer.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Bedankt voor uw recensie. Jammer van uw minder fijne ervaring. In het vervolg kunt u ons het beste direct bellen zodat we er meteen naar kunnen kijken. Wel hebben we uw recensie intern besproken en zien inderdaad dat we andere garnalen v/d leverancier hebben gekregen dan we normaal gesproken gebruiken. Deze zijn niet oud want al onze gerechten zijn vers maar het betreft een andere soort garnaal. We hebben na het weekend onze oude vertrouwde garnalen weer mogen ontvangen v/d leverancier en wellicht kunt u het nog een keer proberen zodat uw ervaring ditmaal beter is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de zoete smaak in het geheel net te overheersend. Babi pangang was heerlijk mals, soep buiten de zoetheid ook heerlijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Zeer snel bezorgd!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was er erg snel. Vriendelijke bezorger. Het eten was lekker en de groente knapperig. Een echte aanrader.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima op tijd geleverd door vriendelijke bezorger. Eenaanrader. Zodra het weer kan gaan we daar eten, lijkt me gezellig.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het online bestellen werkt perfect. Keuze uit de kaart is makkelijk te maken. Na de bestelling keurig overzicht van wat er besteld is. De bestelling werd door een vriendelijke jongeman op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Alles is warm, vers en heel lekker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ruim voldoende gegeten! Jammer dat de bami niet meer echt warm was maar dat is denk ik niet te voorkomen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, lekker eten. Alleen allergie tekens staan niet bij het bijgerecht (nasi etc, dus daar maar witte rijst gekozen ipv glutenvrije nasi)

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het ook nu weer perfect. Precies op tijd bezorgd, nog goed warm en heerlijk van smaak. Complimenten, we blijven komen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Snelle levering. Duidelijk website. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik zal zeker weer bestellen.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Vegetarische gerechten.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, op de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten, heerlijk eten, goede temperatuur en op tijd bezorgd Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! orchidee menu voor 2 personen. Zeer flexibel, denkt mee en past menu aan naar wensen. Bleef ook even wachten omdat ikzelf te laat was! Goede service en erg lekker eten! Teven grote porties!! { Een 10!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer hier besteld. 1e keer was echt super goed, deze keer was slecht. Droge eend, vieze saus, redelijke mihoen. Bezorging via Thuisbezorgd.nl was vorige net iets beter.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Bedankt voor uw feedback! We hebben u zojuist een email gestuurd. Groet restaurantdeorchidee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ruime porties voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon weer!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks tegenslag een perfecte service. Ga zo door! Een absolute aanrader

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chinese tomatensoep was erg dun.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, ruim voldoende en snel bezorgd. Extra complimenten hoe er is omgegaan met de bijzonderheden. Een vegetariër die geen champignons lustte en iemand met pinda- en notenallergie. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de eerste keer hier besteld. De bezorger was wat later dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken hoor. Het eten was echt super lekker!! Die gebakken banaan.....za-lig! En de rest was ook echt om te smullen, op het tofugerecht na dan, maar dat ligt meer aan mij dan aan het gerecht zelf. Ik hou toch niet zo erg van tofu als ik dacht haha.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vaker bij dit restaurant besteld en altijd smaakt het heerlijk en word de bestelling warm en keurig bezorgd .

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moedige bezorger! Ondanks blaffende honden wilde hij tóch persoonlijk afleveren! Top!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Snelle levering zoals altijd.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging was bijna tot op de minuut nauwkeurig! 😊 Bezorgster was heel vriendelijk en werkte volgens de COVID-19 richtlijnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het niet meer echt warm was maar super lekker en goede bezorging

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke gerechten, warm en precies op tijd afgeleverd. Er zat nog een doosje macarons bij vanwege de verjaardag van de chef. Erg leuk!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, lekker en ook nog eens paar lekkere koekjes tgv Liang’s verjaardag.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Netjes op tijd bezorgd. Dat ze de keuze hebben gemaakt om de sauzen van veel gerechten apart te doen, vind ik een pluspunt. Vaak vult zo'n saus enorm. Leuk ook die gelukskoekjes. Kind was helemaal enthousiast!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd ....en dat op zondag. Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai rode curry besteld maar lijkt echt nergens op, heeft niets met Thailand te maken. Indische nasi lijkt helemaal nergens op en heeft niets met Indisch te maken, ik zag gelukkig nog wel de rijst ergens verstopt. Alles was erg zout.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer een puntje van kritiek. In de foe yong hai met kip ben ik nog geen kip tegengekomen. Ik eet er 3 keer van. Misschien kom ik het nog tegen in de porties die nu in de vriezer liggen. Ook de gebakken banaan was minder lekker dan anders. De banaan was hard. Nog niet rijp denk ik. Maar wil niet zeggen dat het niet gesmaakt heeft. Behalve de banaan was het eten weer lekker. Maar toch 1 ster minder dit keer.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag weer een bestelling gedaan bij de Orchidee. We waren laat thuis, meteen besteld, en even later stond de bestelling al voor de deur. Perfect. Het was weer heerlijk! Zoals altijd alleen maar complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekkere. De bezorging 10 minuutjes te vroeg. Verder alles uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk goed!!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag kwam t eten later dan anders bleek dat de chauffeur een ongeluk had gehad. Ons eten werd toch nog gebracht met nieuwe snacks omdat ze koud geworden waren.... chappeau 👍En t eten was zoals gewoonlijk heerlijk.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht was wederom het eten prima in orde, goed van smaak, lekker warm en genoeg voor de 2e portie die standaard de vriezer in gaat voor over een paar dagen. Bezorging is sneller dan je denkt, dus niet te vroeg bestellen als je de tafel nog niet hebt gedekt ;-)..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect verzorgd verpakt en snel bezorgd, fijn adres!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de derde keer in de afgelopen weken een maaltijd besteld. Dit keer voor 7 personen. De kwaliteit was net als de voorafgaande keren voortreffelijk . Er was voldoende voor iedereen en alles was nog lekker warm. De bezorging was stipt op tijd. Het bestellen via de site is gemakkelijk en overzichtelijk. Ik kan het iedereen aanraden!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mjammie

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker!! Snelle bezorging, goede porties en voor herhaling vatbaar

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle levering en het eten was erg lekker!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten. Dank je.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten...

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goede bezorging. Het is de betere 'chinees'.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd bezorgd en lekker eten. En goed op temperatuur!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en de bestelling werd op de afgesproken tijd netjes bezorgd. Het eten was nog erg warm. Het ijs is erg lekker echt een aanrader We gaan zeker nog vaker bestellen. Alleen had ik iets teveel besteld, dus we gaan er nog een dag van genieten.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en het eten was lekker. Met zorg ingepakt bij bezorgen. Netjes tot aan de deur in mijn flat.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Jammer dat de pagangsaus zo weinig was. Voor herhaling vatbaar.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals we gewend waren weer prima verzorgd. Een tip voor de bezorgprocedure is misschien beter inschatten wanneer bezorgt wordt. We bestelden om 18:05 voor "zo snel mogelijk". Dan weet je 1 minuut later dat het 18:55 zal worden. Op zich prima als dat de levertijd is. Daar stel je je dan op in. Echter kregen we om 18:22 al de melding dat het eten onderweg was en om 18:25 was het er ook inderdaad. Blij dat het zo snel ging maar de inschatting zat er toch een half uur naast..

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten, goed van smaak en temperatuur. Bezorger was netjes op tijd en vriendelijk. Volgende bestelling wordt weer bij de Orchidee gedaan!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel, goed en vriendelijk. Het eten was ook nog echt goed warm. Top. Helaas viel het eten zelf een beetje tegen. Het eiergerecht was voor een deel licht verbrand (dat proef je door alles) en deels niet goed gaar. De ketjapsaus was erg pittig - dat had iets minder gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker.....op tijdbezorgd!.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima, niets op aan te merken, een dikke tien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En snel bezorgd👍👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vegetariër vind ik hier variatie, innovatie op het menu (niet altijd hetzelfde), heel smakelijk eten en niet té zout. Ben érg blij De Orchidee gevonden te hebben! Ben er nooit geweest, altijd thuisbezorging. Bevalt goed. Ook hun app!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker, maar de saus vd foe yong hai was veel te zoet; ik heb deze liever iets gekruider ipv zo zoet.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijn dat je een mailtje krijgt dat het eten onderweg is. Het eten was mooi op tijd en werd netjes voor de deur gezet.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed, vers. Iets minder pittig had gemogen, maar smaken verschillen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Lekker eten zoals we gewend zijn van restaurant Orchidee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was alles prima. Het was heerlijk, was op de minuut af op tijd bezorgd en keurig op afstand afgeleverd ivm coronamaatregelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten en met zorg klaargemaakt. dat proef je!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte uitstekend en werd op tijd bezorgd. Met een kleine extra attentie.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord; GEWELDIG.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus babi pangang was ietwat zurig naar onze smaak en had wat zoeter gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de verandering eens iets besteld wat we normaliter niet bestellen en wederom zijn de verwachtingen waargemaakt. Heerlijk gegeten en gezien de ruime porties het restje de diepvries in voor de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami was te zout en verder weinig smaak. Eend was erg droog en niet lekker, helaas nog een heel bak vol over. Babipangang en spek was lekker.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten. Dit keer waren de soep en de tjap tjoi heel zout.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik van dit restaurant gegeten heb. Goed bevallen. Ruime keuze, wel wat prijzig. Snelle levering en eten was goed warm. Mini Loempia waren wel slap en daardoor ook wat taai en ook de kroketjes waren erg slap waardoor ze uit elkaar vielen toen ik ze uit het bakje wilde halen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, op tijd bezorgd en Heerlijk gegeten. Echt een aanrader, ik vind het de beste Chinees

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig even!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van zeer goede kwaliteit, en dat proef je! En heel fijn dat er met allergieën rekening kan worden gehouden. We hebben er weer van genoten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. mooi op tijd bezorgd met ook nog extraatjes erbij. Altijd voor herhaling vatbaar.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en keurig op tijd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden, ook deze tweede keer. Heerlijk eten, lekker pittig, op tijd bezorgd, bezorger keurig op afstand ivm coronamaatregelen. Alles in orde. Een dikke tien.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! eten, zoals gewend tijdens een bezoek aan het restaurant. Aan gastbeleving ontbreekt het ook niet, met het kadootje en vriendelijke boodschappen op de verpakkingen. Bezorging keurig. Zeer tevreden. Tip: mogelijkheid om 1/2 portie te bestellen van gerechten. Voor kleine huishoudens een mogelijkheid om meer variatie in de bestelling aan te brengen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren Heerlijk bij mijn moeder thuis mee gegeten. precies op de afgesproken tijd thuis bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging. Kwaliteit en kwantiteit van de bestelling er goed, met verse producten. Top.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig;voor herhaling vatbaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Keurig verzorgd. Nog prima op temperatuur. En snel!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnel bezorgd.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde gerechten waren erg lekker, en de bezorging echt supersnel.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Goede smaken heerlijk vlees en goede bami. En snel bezorgd. Top dus!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de eerste keer besteld , lekker eten en snel bezorgd

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer ook wontan soep erbij.Dankzij de stevige verpakking gloeiend heet en lekker..Ook de mihoen met kip en tjaptjoi kip waren heel smakelijk. Alleen zat er deze keer geen broccoli bij...Uitstekende bezorgservice en weer op de minuut af op tijd! Dit blijft voor ons toch wel de beste Chinees van Eindhoven!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer veel te veel ons, de kong bo was een beetje scherp. We moeten nog leren iets minder te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijdbezorging is voor ons een goede oplossing. Het door ons gekozen menu was qua smaak prima. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg goede kwaliteit eten. Wel nu iets duurder dan normaal via de bestellijst.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd precies op de gevraagde tijd bezorgd door een zeer vriendelijke jongedame. De bestelde maaltijd was kwalitatief zeer goed en smaakte prima. We hebben er echt van genoten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit en de bezorging was op de minuut af op de tijd die we hadden afgesproken. Vriendelijke bezorger, netjes op afstand ivm corona. Complimenten voor alles.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, niet echt grote porties(jammer). Bezorger had kadootje bij,maar nam het mee terug..beetje raar! Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! En precies op tijd bezorgd Ondanks de harde regen Chapeau!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wil je een keer echt heel erg lekker Chinees of Thais eten bestel dan bij Stefan en Liang van de Orchidee Wordt ook nog perfect op de afgesproken tijd en contactloos bezorgd

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, snelle en vriendelijke service

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer laten bezorgen( kan niet anders in deze tijden). Perfect op tijd. Lekker eten en wederom de moeite waard om binnenkort weer eens te bestellen!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel slechtere kwaliteit dan de vorige keer

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, verzorgd met persoonlijke aandacht en een blije glimlach.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd en het was heerlijk

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi iets te flauw,bami niet heel warm maar de curry en kip kerrie waren heerlijk

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse ingrediënten, en heerlijk van smaak! Bovendien ook zeer snel geleverd, net als vorige keren. Absoluut een aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Wan Tan soep was véél te zout. Dat is écht slecht voor je nieren. De dumplings waren lekker. Tjap Tjoy betekent: 10 groenten. Dus graag óók wortelen, peultjes, broccoli, paksoi enz. Niet héél véél taugé met nog iets. Nasi is licht gebakken rijst en daar mag best wel wat meer vulling in dan een sliertje prei. Gebakken banaan was goed. De ajam met satésaus was lekker mals. Foe yong hai was prima.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Beste Kruijff, bedankt voor uw recensie. Het hoge zoutgehalte van de wantan soep is zojuist doorgegeven aan de chef. Wij beschouwen dit als een incidentje want onze wantan soep is zeer geliefd. De Tjap tjoy is ónze eigen versie. Mocht u andere groenten willen dan raden wij u aan om bijvoorbeeld Pakchoy gerecht of de seizoensgroenten te nemen. Wat betreft de nasi.. ook dát is onze eigen vegetarische versie van nasi wat dient als ons bijgerecht. Mocht u een andere nasi willen dan kunt u die gewoon bestellen via onze website onder het kopje: Nasi/Bami gerechten. Nasi Indonesia, Nasi Singapore, Bruine nasi met kip etc.. Nogmaals dank voor uw recensie,wij zien hier erg mee geholpen!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden al een stuk of 4x afgehaald en dat was zeer goed bevallen. Nu, met de crisis van Covid19, hebben we voor het eerst laten bezorgen. Niets dan lof. Perfect en precies op de afgesproken tijd. Dat doen we zeker meer. Complimenten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is een geweldige oplossing, en een snelle service Liefs Ria

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met regelmaat bestel ik bij de Orchidee het is heerlijk en zeer smaakvol. Telkens van prima kwaliteit....gewoon uit eten thuis !

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud, en er zat heel weinig babi pangang saus bij!! En de bezorger had hele koude handen. Graag ook goed voor je personeel zorgen.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Bedankt voor uw recensie. We hebben uw bestelling van die avond nogmaals bekeken. We hebben in onze keuken iedereen op uw recensie gewezen, zoals we bij alle recensies doen. Onze collega's gaan er extra op letten. Wat betreft de handschoenen, wij zorgen erg goed voor ons personeel en dat mag u gerust aan ze vragen. Voor ieder personeelslid is een hele set aan kleding aanwezig. (petje,handschoenen,jas,schort en schoenen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat restaurant gesloten was online besteld. Goede website. Bestelling per fiets geleverd. Zo’n 10 minuten eerder nog dan aangeven bij de bestelling. Helemaal top natuurlijk. Het eten was niet heet, maar erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg tevreden. Het eten is heerlijk en zelfs nu het bezorgt wordt niets op aan te merken. Top staaltje ondernemerschap als je als eigenaar zelf en in de keuken, als in het testaurant staat en dan ook nog tijd vind om bestellingen persoonlijk af te komen geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat nieuw Chyi fong gesloten was deze week. Bestelling geplaatst bij orchidee. Bestelling keurig op aangegeven tijdstip bezorgd. Vriendelijke bezorging👍. Maar mijn favoriet blijft toch nieuw chyi Fong.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eens thuisbezorging geprobeerd en blij verrast door Restaurant de Orchidee. Het eten was zeer goed ingepakt en snel bij ons bezorgd waardoor het lekker warm was. De gerechten verrassend lekker en smaakvol.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de chinese/aziatische gerechten niets dan lof. Goede kwaliteit en goed op temperatuur. Bezorging uitstekend, veel sneller dan was aangegeven. Prijs is wat aan hoge kant in vergelijking met afhalen, maar dat is begrijpelijk in deze corona-tijd. Nagerechten vonden we minder geslaagd, maar dat is deels kwestie van smaak. Meer keuze in nagerechten van West-Europese afkomst is wat ons betreft aan bevelingswaardig.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Beste Fam. De Jong, na uw recensie zijn we direct op zoek gegaan naar nagerechten die beter aansluiten bij onze gerechten en ook past bij onze kwaliteit. Wij zijn blij dat we u kunnen vertellen dat het gelukt is. Zie onze nagerechten, probeer vooral het Boerenijs eens! Super lekker en gemaakt van natuurlijke ingredienten. Dank voor uw feedback!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd sneller geleverd dan aangegeven. Lekker eten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en kwalitatief perfect bedankt

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd gebeld of het eten een kwartier eerder mocht komen dan door mij aangegeven tijd. Netjes van ze. Het eten was weer heerlijk.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn uiterst tevreden De bestelling via de website verliep goed. Het eten werd binnen 20 minuten bezorgd Alleen de kortingscode die in de bus lag snapte ik niet. Kreeg uitleg van de bezorgster maar de bestelling was al geplaatst, jammer. Maar we zijn tevreden .

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, Goed heet qua temperatuur. Snel bezorgd. “Sambalbij” kortingscode leuk bedacht!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken eten we altijd in het restaurant zelf maar in deze barre tijden was het super dat het thuis werd bezorgd. Wat nieuwe dingen van de kaart uitgeprobeerd. De rendangkroketjes en Indonesische nasi. Erg lekker, voor herhaling vatbaar. Tot volgende bestelling maar weer...….

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect, zoals gewoonlijk!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat we eten bestelden, wij vonden het net zo goed als in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste chinees die ik van ken! Heerlijk eten, precies optijd bezorgd. En die speciale sambal is zo enorm lekker!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een geweldige service. En hij is erg vriendelijk. Het eten was weer super

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten ,nette bezorging

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bezorging op tijd. Aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!!!! Bedankt en succes de komende tijd

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, verwachte wachttijd (1 uur) werd bijgesteld waardoor we ondanks de drukte nu toch snel konden eten. Prima kwaliteit.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten was warm toen de bezorger aan de deur kwam afleveren. Zeker de moeite om te bestellen !!! Goede prijs / kwaliteit verhouding

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede service, heeel klantvriendelijk, snelle levering, en je kunt altijd bellen om te overleggen over de bestelling.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al vaker eten gehaald bij hun restaurant. Heerlijk.Nu heb ik voor het eerst bestelling laten brengen. Heel prettig. Ik heb het restaurant vandaag al aanbevolen, maaer ga het nog zeker vaak doen. Ben blij dat ze er zijn en het zijn harde werkers.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed service en vandaag voor het eerst laten bezorgen! Prima op tijd en goed qua temp. Altijd goed eten!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en perfect op tijd. Compliment!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is besteld als lunch voor onze training. Volgens onze collega's smaak dat heerlijk en ze hebben goed hun best gedaan voor de levertijd. Als wij weer zo een training/ meeting hebben is dit een goede optie voor lunch.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam netjes op vooraf aangegeven tijd, eten was heel warm (werd in warmhoud tas gebracht). Kwaliteit van eten was ook prima, we hebben lekker gegeten.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en van smaak top!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets te klagen over kwaliteit en kwantiteit, echter vonden we beiden het gerecht ( tofu met verse knoflook ) een beetje "futloos" en flauwtjes.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en alles vers !

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte erg goed, vond alleen de bami erg karig gevuld waren bijna alleen maar sliertjes en af en toe een stukje prei en als je geluk had er ei. De saus vd foe yong hai was voor ons wat aan de te zoete kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer koos ik een lekker pittige Sja Tja Mix met witte rijst, goed ook dat die erbij zat want die koelt weer af Ook had ik gebakken banaan waarvan het altijd jammer is dat het een oneven aantal is De bezorging was supersnel

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij met de bezorgservice van de Orchidee. Precies op de afgesproken tijdstip is ons eten bezorgd. We hebben heerlijk gegeten. Echt 5 sterren waard. 👍👍

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e Keer dat we hier besteld hebben. Deze keer viel het wat tegen. Babi Pangang veel vette lellen eraan. Smaakte ook beetje gerookt met spek. Vorige keer veel beter. Rest was wel lekker, maar minder smaakvol dan vorige keer.

Reactie van Restaurant De Orchidee:Hoi Adrie, bedankt voor uw recensie. We hebben uw recensie meteen met het hele team besproken. Heel erg bedankt, deze aandachtspuntjes zijn belangrijk voor ons!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit. Erg lekker!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten alles vers. op tijd bezorgd. zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met echte smaak!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker maar de sate stokken waren koud/lauw. En bij 2 bolletjes van de kow yoe luk was de saus ingedroogd. Zijn we niet gewend van jullie. Dat neemt niet weg dat we niet meer bestellen bij jullie, maar we gaan ervan uit dat het de volgende keer weer goed is en alles op temperatuur. Dit is ons favoriete menu. mvg Monique een Mike

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er heel snel, nog voor het aangegeven tijdstip. Het eten was erg lekker en nog heel warm! We zijn al een paar keer in het restaurant gaan eten en dat was ook erg goed! En heel aardig personeel! Superlieve en goede kokkin! Dit was de eerste keer dat we hebben laten bezorgen maar dat gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, het was heerlijk en netjes optijd bezorgd!