Beoordelingen van Restaurant De Orchidee Eindhoven

Recente recensies van Restaurant De Orchidee Eindhoven

5 sterren na 18 reviews

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer koos ik een lekker pittige Sja Tja Mix met witte rijst, goed ook dat die erbij zat want die koelt weer af Ook had ik gebakken banaan waarvan het altijd jammer is dat het een oneven aantal is De bezorging was supersnel

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij met de bezorgservice van de Orchidee. Precies op de afgesproken tijdstip is ons eten bezorgd. We hebben heerlijk gegeten. Echt 5 sterren waard. 👍👍

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e Keer dat we hier besteld hebben. Deze keer viel het wat tegen. Babi Pangang veel vette lellen eraan. Smaakte ook beetje gerookt met spek. Vorige keer veel beter. Rest was wel lekker, maar minder smaakvol dan vorige keer.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit. Erg lekker!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten alles vers. op tijd bezorgd. zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met echte smaak!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker maar de sate stokken waren koud/lauw. En bij 2 bolletjes van de kow yoe luk was de saus ingedroogd. Zijn we niet gewend van jullie. Dat neemt niet weg dat we niet meer bestellen bij jullie, maar we gaan ervan uit dat het de volgende keer weer goed is en alles op temperatuur. Dit is ons favoriete menu. mvg Monique een Mike

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er heel snel, nog voor het aangegeven tijdstip. Het eten was erg lekker en nog heel warm! We zijn al een paar keer in het restaurant gaan eten en dat was ook erg goed! En heel aardig personeel! Superlieve en goede kokkin! Dit was de eerste keer dat we hebben laten bezorgen maar dat gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, het was heerlijk en netjes optijd bezorgd!