Beoordelingen van Restaurant De Orchidee Eindhoven

Recente recensies

5.0
Heidy dekkers
16 juni 2024

Heb hier al over gebeld. Tjap tjoy was erg zout en de nasi niet lekker. Droog en leek opgebakken.

Rob
15 juni 2024

Was weer lekker eten en tevens snelle bezorging. Alles was goed warm.

Ton
10 juni 2024

Super nette bezorging, heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pouwke
29 mei 2024

vandaag babi spek met nasi besteld en zoals altijd super heerlijk, de kroepek is heerlijk knapperig en de spekkoek is als toetje ook heerlijk verbeterpunt is via de app live updates/pushmeldingen dat de bezorger eraan komt ipv via email

Alex K
22 mei 2024

Telefonisch besteld: zoals altijd: goede kwaliteit, warm, zeer smaakvol en mooi telefonisch gemeld dat de bestelling iets later zou aankomen. (+/-10 minuten later) Zeer tevreden over dit restaurant! (moeten nog eens in het restaurant gaan eten)

Reactie van Restaurant De Orchidee

Bedankt voor uw recensie. Uit eten in ons restaurant maakt nĆ³g meer indruk, we verwelkomen jullie daarom graag! Groetjes

Henk
21 mei 2024

Prima service, mooi op tijd bezorgd en vooral lekkerrrrr.

Marianne Willard
19 mei 2024

Goede service, op tijd klaar. Lekker gevarieerde vegetarische rijsttafel. Vers, veel groente en goed van smaak.

Van Hoek
18 mei 2024

Heerlijk van smaak en netjes op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger!

Suleiman
11 mei 2024
Mark
22 april 2024

Op tijd geleverd. Eten was nog warm en kwaliteit was goed. We hebben lekker gegeten

Anja
21 april 2024
Jaap bossema
19 april 2024
Suleiman
15 april 2024
Martien
13 april 2024

Echt het beste Chinees restaurant wat ik tot nu toe heb gehad. Ik bestel hier de laatste jaren mijn Chinees eten en het is altijd top, lekker vers en heerlijke smaken. Ze doen wat ze beloven. Bedankt en tot de volgende keer.

Deniz
8 april 2024

Bestel hier vaker. Het eten is heerlijk en de bezorging is altijd netjes op tijd. Aanrader!

Meike Berkers
8 april 2024

Besteld en alles was netjes op tijd klaar. Heel erg blij met de glutenvrije opties :). Super lekker eten, aardige mensen en nog een verrassing voor de jarige! Erg blij met dit fijne restaurant.

Bert Vijfeijken
1 april 2024
Dennis van Mierlo
31 maart 2024

Eerste bestelling hier n.a.v. goede reviews te lezen en de claims op de website over natuurlijke ingrediƫnten en geen smaakversterkers. Ze hebben de verwachting zeker waargemaakt. Geen typische Chinees smaak aan de gerechten maar de ingrediƫnten in het gerecht komen echt duidelijk naar voren. Heerlijk bereid en hele snelle service. Al met al een top ervaring, wij gaan zeker vaker hier bestellen!

PJ van Zanten
25 maart 2024

Heel erg lekker en precies op tijd afgeleverd!

Marrit de Jong
25 maart 2024

Heerlijk vers eten zonder troep, vriendelijk personeel, veel vega en vegan opties (geweldige tofu gerechten!) Prima prijs-kwaliteitverhouding. Verbeterpuntje: bij bestellen van vega(n) gerechten makkelijk kunnen aangeven of je er vega(n) nasi/bami/mihoen bij wil.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Beste Marit, bedankt voor je recensie en je bruikbare feedback. We hebben de keuzemenuā€™s direct aangepast. Nu kun je direct zien of een bijgerecht vega of vegan is. (Bij alle vega/vegan gerechten). Super bedankt en tot ziens!

Pouwke
17 maart 2024

Het eten was, zoals altijd, voorteffelijk lekker Qua bezorging zou je eens pushmeldingen via de app moeten overwegen want een mail dat het eten ruim een half uur eerder wordt bezorgd heeft geen nut...

Federica
16 maart 2024
Gezin Pongracz
4 maart 2024
Peter
3 maart 2024

Het was niet slecht maar heb betere Chinees gegeten. Vond de smaak wat flauw, maar wel super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
26 februari 2024
Madelon
26 februari 2024
C.j.m
25 februari 2024

Eten was koud

Reactie van Restaurant De Orchidee

Beste, Het door u bestelde gerecht "chieuw yiem" koelt altijd sneller af dan de rest. Dit gerecht wordt maar kort gewokt anders verliest het zijn knapperigheid en smaak. Het kan nooit koud zijn want u was de eerste op de bezorgroute. Hopende u voldoende geĆÆnformeerd te hebben. Gr restaurant de orchidee

Denise
24 februari 2024

Was weer heerlijk

Fons
24 februari 2024

Super lekker zoals altijd. Voor ieder wat wils. We blijven terugkomen.

Monique
22 februari 2024

Hier is het altijd feest als we eten bij orchidee bestellen. Het eten is lekker en de bezorging altijd op de gewenste tijd.

Rob
22 februari 2024

Was heerlijk! Daarnaast snelle levering en vriendelijke bezorger, wat wil je nog meer :)

Niels de Lange
18 februari 2024

We waren op zoek naar een plek waar we chinees konden afhalen waar ook goed gelet werd op allergenen (voornamelijk Gluten), 95% van de kaart is glutenvrij! Ook het personeel wat vriendelijk, meedenkend en op de hoogte van wat het inhield. Fijn dat we hier zonder zorgen konden bestellen en van konden eten. Het eten zelf was erg lekker, de hele familie gaf haar complimenten af! Volgende keer weeršŸ˜Œ

Joyce Henselmans
18 februari 2024

De bezorger was mooi op tijd en het eten was heeeerlijk!!

Kim
16 februari 2024

Prei... dat was eigenlijk t enige wat ik proefde bij de bami. Ook zat er weinig smaak aan de babi pangang en de mini loempia's. Ik zal hier ook niet weer bestellen.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Beste Kim, Jammer dat u dit op deze manier met ons deelt. U had ons ook even kunnen bellen. Als bijgerecht bieden wij de bami altijd "naturel" aan. De babi pangang hebben we even gecheckt en het had iets kruidiger gemogen. Wij bereiden alle gerechten pas als u iets besteld. Dat geldt ook voor de sauzen. Die worden pas gemaakt als u het besteld. Voor de mini loempia's raden wij u aan om de volgende keer de "Thaise loempias" te kiezen. Deze hebben een andere vulling. Excuses voor het ongemak.

R.Steerneman
5 februari 2024

prima curry en op tijd bezorgd

Thilly
21 januari 2024

Top service en lekker gegeten!

Teeven
15 januari 2024

Super gegeten, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Levi Bakker
12 januari 2024

Wij bestellen wel eens voor de lunch op het werk. De keuze is dan altijd de Orchidee, want het eten is top en de bezorging erg flexible. Soms zijn we wat laat met bestellen, maar ondanks dat is de Orchidee altijd optijd!

Suleiman
10 januari 2024
Wim de Groot
10 januari 2024

Uitstekende maaltijd genoten.

Chris C.
6 januari 2024

Precies op tijd bezorg, lekker eten en leuke boodschapjes op de verpakking. Dankjewel voor het cadeau en gefeliciteerd

Paul
6 januari 2024
Marianne Vogel
1 januari 2024

Wat besteld was kregen we en netjes gebeld dat ze door drukte het 30 min eerder kwamen brengen en het was goed op temperatuur.

Stefan
31 december 2023

Eten was echt top de extra pittige sambal was geweldig

Kack
24 december 2023

Verschillende dingen besteld , alles is lekker. Ook dat heel veel gerechten glutenvrij zijn is een enorm pluspunt.

Suleiman
21 december 2023
Iris
10 december 2023

Perfecte service en heel vriendelijk personeel. Heel veel glutenvrije opties! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suleiman
8 december 2023
Rob
2 december 2023
Nel Netten
2 december 2023

Heel lekker

Leila
27 november 2023

Heel lekker eten en bedankt voor het leuke verjaardags presentje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans van Vugt
26 november 2023

Meer dan voldoende, ook lekker en geleverd op afgesproken tijdstip. De spekkoek is superheerlijk!

P.Vercoelen
25 november 2023

Met 81e verjaardag werd een echt feest kleinkinderen konden vrijkiezen ze hebben coeliakie kwaliteit heel goed, op tijd bezorgd.

Petra
18 november 2023

Als ik gebeld wordt met de vraag of mijn bestelling 10 minuten eerder mag, kom die dan niet een half uur eerder bezorgen.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Ik hoor van de bezorger dat het niet anders ging. We zijn afhankelijk van het verkeer op de weg, en de drukte rond etenstijd. We kunnen niet 50 verschillende bestellingen op 50 verschillende adressen stipt om 18u bezorgen. We doen uiteraard ons best om dat voor elkaar te krijgen. Excuses voor het ongemak.

Casper
12 november 2023
J.C. van Hoof
11 november 2023

Op tijd klaar (op het afgesproken tijdstip). De bestelling was van uitstekende kwaliteit. Prima en voor herhaling vatbaar.

Anoniem
10 november 2023

Grote porties, maar met name heel lekker.De kleine Loempia's zijn een aanrader.

Suleiman
9 november 2023
Tom W.
6 november 2023

Zoals altijd lekker eten! Fijn dat ik hier altijd terecht kan voor glutenvrije gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bettine
5 november 2023

De tijd die we aangeven voor bezorging, is al verschillende keren niet aan voldaan, je wordt wel netjes gebeld dat het 10 minuten later wordt, maar het wordt daadwerkelijk ongeveer 45 minuten later. Dat vind ik jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Helaas hebben wij maar Ć©Ć©n bezorger. Hij kan niet op 4 verschillende adressen leveren die allemaal om 17.30 geleverd willen hebben. Ook zit het verkeer tegen. Wij doen uiteraard ons best en bellen u zelfs op om u in te lichten. Meer dan ons uiterste best doen, kunnen wij niet. Als u vind dat u te lang moet wachten dan hebben wij ook nog de optie: afhalen. Bedankt voor uw begrip. Restaurant orchidee

Pawel
5 november 2023
D.H. van Lieshout
22 oktober 2023

Heerlijk vegetarisch eten! Heel veel keus in vegetarische/vegan gerechten! Mijn complimenten!

Sander
20 oktober 2023

Smakeloze mihoen, groenten en kip. Doordrenkt van sojasaus zondere enige variatie in smaak. Beef was wel aardig maar karige portie.

Siri Huizinga
16 oktober 2023

Super lekker en veel vegan opties!

Petra
14 oktober 2023

Blijf het belachelijk vinden dat ik ā‚¬0,25 moet betalen als ik per iDEAL betaal, er is geen enkele extra kosten aan jullie kant hiervoor.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Hoi, onze website bouwer werkt samen met mollie. Helaas eist mollie de transactiekosten op. Vandaar dat zij dit standaard zo hebben ingesteld. Hopende je voldoende geĆÆnformeerd te hebben. Groetjes

Marcel
8 oktober 2023

Was weer uitstekend, lekker vers ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Th.
5 oktober 2023

Goede service, relatief goedkoper dan concurrentie, goede smaak.

Anne Vercoelen
2 oktober 2023

Heerlijk gegeten. Bezorgd op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy Arts
27 september 2023

Heerlijk eten, ruime porties, goed warm en netjes afgeleverd. Telefonisch contact vooraf ook als zeer prettig ervaren. Aanrader!

anoniem
25 september 2023

Heerlijke maaltijd en punctueel bezorgd. We gaan hier vaker gebruik van maken

Van der Wilk
11 september 2023

Was lekker. Tijdens het eten bleek de witte rijst (bij de gele curry), er niet bij te zitten. Ik heb hier nog over gebeld. Omdat we al aan het eten waren had het geen zit om hiervoor nog een keer op en neer te rijden. Voortaan beter controleren voordat bestelling meegegeven wordt!

Reactie van Restaurant De Orchidee

Gaan we doen! Bedankt voor de feedback

Emma
10 september 2023

Super lekker eten. Vriendelijk personeel. We bestellen vaker hier en blijven dat zeker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Gielens
7 september 2023

Heerlijk gegeten en perfect geregeld.

Suleiman
13 augustus 2023
Steven Niessen
13 augustus 2023
wouter
13 augustus 2023

Zoals ik gewend ben, helemaal top! Lekker, binnen de opgegeven bezorgtijd [en dat op zaterdagavond!] afgeleverd en vriendelijk bezorgd, heel prettig.

MF
11 augustus 2023
Sara
11 augustus 2023

Delicious food, good portions and great service šŸ˜

Robin
6 augustus 2023

Er werd van tevoren gebeld dat de bestelling wat langer op zich zou laten wachten ivm vakantie en drukte door de kermis, wat erg netjes was. Vervolgens staat er ook nog op de bestelling ā€˜bedankt voor het wachtenā€™ en biedt de vriendelijke bezorger hiervoor zijn excuses aan, ondanks dat de situatie natuurlijk begrijpelijk en niet erg is. Het eten was erg smaakvol klaargemaakt. Heerlijk en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy Brocaar
5 augustus 2023

Ik heb echt super lekker gegeten! En glutenvrij! Wij komen zeker weten terug. ā™”

Wouter van der Kamp
5 augustus 2023

Deze keer de Kong bo ossenhaas genomen. Echt lekker smakelijk!

MF
31 juli 2023
R
31 juli 2023
Betty
30 juli 2023

Altijd erg lekker!

Jamyson Limonier
28 juli 2023

Vanaf dag 1 is de kwaliteit echt top!! Een aanrader om heerlijk af te halen of in het restaurant te eten! Ontzettend fijn restaurant waar je je direct thuis voelt!

Sander
17 juli 2023

Ik werd vantevoren nog geneld om nadere details te bespreken over de allergie voor ingedrienten. Paprika werd er zorgvuldig uitgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suleiman
15 juli 2023
Petra
15 juli 2023

Raar dat ik transactie kosten en een plastic tasje moet betalen waar ik niet om vraag.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Wel fijn dat u er van genoten heeft. Plastic tasje en plastic toeslag is helaas door uw eigen overheid ingevoerd. Wij volgen slechts de regels. Wat betreft de transactiekosten, dat betaald u overal. Dat betaald u niet aan ons maar aan de tussenpartij (de bank) mvg restaurant de orchidee

Julie
15 juli 2023

Vriendelijk personeel en zeer lekker eten

Maartje
14 juli 2023
.
13 juli 2023
Maikel
9 juli 2023

Jammer van de vlieg in de kippensoep. Rest van het eten was wel oke. Wellicht handiger om loempia's niet in een plastic bakje te doen. Ze waren namelijk erg zompig.

Jessica
9 juli 2023

Om half 1 een bestelling geplaatst om op te halen om 2 uur. Toen ik daar aankwam was alles dicht en namen ze de telefoon niet op. Uit eindelijk was er om half 3 een medewerker, maar hij was erg onbeleefd! Ik verwacht binnenkort mijn geld terug, omdat ik ondertussen iets anders had moeten regelen qua eten, maar ook daar kwam een onvriendelijke reactie op.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Bedankt voor uw reactie. Ivm een ziek familie lid zijn we vandaag later open gegaan. Echter liep het ziekenhuis bezoek nog steeds uit waardoor we later open waren. Bedankt voor uw begrip en uw vriendelijke recensie. Het geld wordt uiteraard altijd netjes terug betaald. Maakt u zich daar geen zorgen om. Mvg restaurant de orchidee

Toon van de Donk
3 juli 2023

Smaakte uitstekend, maar was niet helemaal meer op temperatuur. Bezorging was sneller als aangekondigd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal Krielen
24 juni 2023

Eigenlijk overbodig een review te schrijven, het is en blijft onze favoriet. Maar successen moeten gedeeld worden dus vandaar onderstaande. Laatst (niet deze bestelling) eens binnengelopen omdat we onderweg waren en zin hadden in wat lekkers. Toen kennis gemaakt met de vernieuwde menukaart waar wederom meer glutenvrije/arme gerechten te vinden waren. Onder andere dus de Babi Pangang die mijn vrouw al paar jaar moest missen toen ze besloot de gluten te gaan mijden. We kregen ter plaatse een voorproefje van Liang en een stukje uitleg over de achtergrond van de aanpassingen en vrouwlief was helemaal gelukkig met de (ver)nieuwde kaart. Wederom dus in onze ogen bewezen dat dit mensen zijn die vol passie een bedrijf runnen.

Ruud
19 juni 2023

Wij bestellen graag bij dit restaurant. Altijd lekker. Gisteren weer besteld. Maar wat viel het nu tegen. Niet lekker en het groentegerecht was veel te zout! Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Duncan
18 juni 2023

Iets later, maar zeer vriendelijk en met goede uitleg. En het was ontzettend lekker, echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MF
3 juni 2023
Jeroen van Delden
26 mei 2023

Uitstekend! Jeroen van Delden

F
25 mei 2023