Beoordelingen van Restaurant De Orchidee Eindhoven

Recente recensies

5.0
familie van Oort
29 november 2021

Gisterenavond weer heerlijk gegeten met gerechten van restaurant De Orchidee in Eindhoven! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
27 november 2021

Prima op afgesproken tijd geleverd.(zeer vriendelijke bezorger) Kwaliteit, temperatuur en hoeveelheid zeer goed. Aanrader voor wie eens echt eerlijk en smakelijk eten wil bestellen.

Tjerk
27 november 2021

Top service en lekker gegeten

Cees
24 november 2021

Perfect, zoals altijd.

wil manders
23 november 2021

heerlijk gegeten

Berthilde van der Zwaag
22 november 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten, de bezorging was op de minuut af op tijd, de bezorger vriendelijk en het eten nog heel warm. Geweldig weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lion
19 november 2021
Giovanni
19 november 2021

Eten goed warm. Vriendelijke bezorgservice. Ossenhaas was lekker mals. Voldoende grootte in porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René Donkers
15 november 2021

Je hebt altijd het gevoel dat ze extra hun best hebben gedaan. Super lekker !!!

Hoek
14 november 2021

Prima kwaliteit eten en exact op tijd geleverd

B. de Jager
13 november 2021

Heerlijk gegeten, bezorging precies op gevraagde tijd 👍🏻

H. Lion
29 oktober 2021
Jan Lukken
28 oktober 2021

Geweldige verse producten en heerlijk van smaak. Ook veel vega verkrijgbaar.

Chantal
24 oktober 2021

Duur voor weinig eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Jammer van uw reactie. We vinden het vervelend dat u het zo ervaart. Er zijn verschillende manieren om "goedkoper" uit te komen.. Er is namelijk een flyer meegestuurd met een kortingscode of u kunt de gerechten komen afhalen. We hopen dat het wel allemaal gesmaakt heeft. Groetjes Orchidee

Ilona
21 oktober 2021
Rob
17 oktober 2021

De saus van het hoofdgerecht was ditmaal meer soep dan saus. Bezorging was perfect en erg netjes zoals gewoonlijk.

nora
15 oktober 2021
Jan M
14 oktober 2021
M
14 oktober 2021

Het was er een stuk sneller dan verwacht en smaakte heerlijk!

Gonny Van Vegchel
13 oktober 2021

Prima extra voor t assisteren bij mijn bestelling via m’n IPhone. Daarna snel de bestelling geleverd. Heerlijk gegeten van hun gezonde gerecht. Ik heb van beide hulp genoten. Ik beveel dit restaurant aan.

Berthilde van der Zwaag
10 oktober 2021

Opnieuw heerlijk gegeten en de bezorging was precies op tijd.

Gunnar
1 oktober 2021

Super Lekker en geen smaakversterkers, hierdoor ook geen last van mijn lichaam na het eten of in de nacht.

Safia
30 september 2021

Echt super lekker en vers!!! Snelle, vriendelijke bezorging. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Henk E
28 september 2021
H. Lion
25 september 2021
Ilona
24 september 2021

Perfect!! Op tijd En de babipangang spek. HEERLIJK, lekker knapperig envooral lekker warm.vriendelijke beorger. Een aanbeveling wArd

Jessica
24 september 2021

Veel groenten altijd bij de gerechten en erg vers. Geen toevoeging, puur en erg lekker

Max Herijgers
24 september 2021

Het was lekker en op tijd 👍👍

Ludo
18 september 2021
Anoniem
17 september 2021

Veel zout bij een aantal gerechten.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Bedankt voor je recensie. We hebben nav uw bericht de verantwoordelijke in de keuken er op aangesproken en hebben vervolgens het zoutgehalte verminderd.

van Dooren
13 september 2021

Het was weer overheerlijk

michiel
12 september 2021
Pascal Krielen
11 september 2021

Vandaag 3 dubbel feest, Chef Li jarig, ik jarig en weer heerlijk gegeten.. Zelfs vanwege mijn verjaardag een extra traktatie gekregen. Het was enorm druk, dus men belde half uur voor de afgesproken 18:00 op dat men het mogelijk niet zou halen op tijd. Klopte ook, ze waren zeker 1 minuut "te laat" ;-). Wederom mijn complimenten voor inzet. Als er een bedrijf is dat weet wat klantenbinding en service is, dan is het de Orchidee.. Volgende week Zondag bestellen we weer..

Karin
11 september 2021

Lekker eten, zelfs vegan is geweldig.

Henk E
8 september 2021

Weer heerlijk gegeten. Goed warm bezorgd door een vriendelijke bezorgster. En wat lekkers erbij omdat ik jarig was.

Jose
5 september 2021

Heerlijk gegeten. tomaten soep heel lekker. Goed verzorgd, snel thuis bezorgd. Prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
4 september 2021

Was heerlijk en snelle bezorging.

Marc
4 september 2021

Toppers! Bedankt voor het heerlijke eten en snelle en vriendelijke bezorging.

Natasja
3 september 2021

Online besteld, binnen 20 min. was het eten er. Heerlijk, zoals gewoonlijk. Een echte aanrader!

Dino
2 september 2021
Rob
2 september 2021

Heerlijk gegeten. Vers bereid en snel en warm bezorgd

Cees
1 september 2021

Mooi op tijd, heerlijk van smaak en nog goed warm

Paul
1 september 2021

https://tenor.com/Z9uN.gif

Karin
1 september 2021
Stan
30 augustus 2021

Op de foto ziet het veel anders uit dan de werkelijkheid. ik had Cha Sieuw Rood gemarineerd varkensvlees met cupje saus besteld. er zaten stukjes komkommer in ipv de groente op de foto. vlees zag er heel donker uit dan op de foto. ach ja. volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorian
30 augustus 2021

We hebben weer eens gekozen voor menu Orchidee met extra gebakken banaan, en grote atjar een kroepoek en het was weer heerlijk v.d. 1ste tot de laatste hap Perfect op tijd bezorgt, heel goed verzorgt Duidelijk met liefde gemaakt❤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
27 augustus 2021

Snelle bezorging. En heerlijk eten! We gaan zeker vaker bestellen bij de Orchidee!

Riccardo
25 augustus 2021

Alles van dit restaurant is tering lekker

Lieke
11 augustus 2021

Voor de 1e keer besteld. Babi pangang smaakte anders dan we gewend zijn. Was ook erg vet. Nasi ook heel anders, droog, weinig toevoegingen en weinig smaak. Gebakken banaan niet gaar, beslag liep er zo uit. Echter de kong bo ossenhaas was erg lekker. Helaas dus niet erg lekker gegeten en veel moeten weggooien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanyana
8 augustus 2021
Sander
8 augustus 2021

Vandaag wederom genoten van een snelle bezorging van een heerlijke maaltijd. Vers en goed verzorgd. Rekening gehouden met de wensen ivm allergie. We gaan jullie een paar weken echt missen want na jullie aanstaande welverdiende vakantie zijn ook wij er ook even niet. Misschien nog een tip. Kunnen jullie ergens op de site of op een flyer vermelden welke muziek (playlist) jullie in de zaak zelf afspelen? Dan komen wij thuis nog meer in de oosterse sfeer tijdens het diner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose
8 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
6 augustus 2021

We hebben heerlijk gegeten. Voor een herhaling vatbaar!

Isa
2 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan Schuurmans
30 juli 2021

Super lekker eten, vers, veel smaak! De gebakken banaan is een absolute aanrader Snel bezorgd, erg vriendelijke bezorger.

Mariëtte
29 juli 2021

Heerlijk gegeten en het werd snel bezorgd.

G.Jacobs
26 juli 2021
jan klerkx
25 juli 2021

snelle bezorging. heerlijk eten. top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. B.
25 juli 2021

Gister voor het eerst besteld en erg tevreden! Eten kwam precies op de aangegeven tijd, was mooi en goed ingepakt en nog erg warm. Het eten was heel lekker en de porties waren groot. We hadden een twee persoons menu en gaan zeker nog eens bestellen.

Eva Lukken
18 juli 2021

Snelle levering Perfect op temperatuur en goed verpakt Champignonsoep was heerlijk met verse ingrediënten. Vegan mihoen Satésaus en thaise loempia's smaakten ook heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christ van Bussel
18 juli 2021

Eerste kennismaking met de Orchidee en op alle fronten (bestelling-kwaliteit-porties-bezorging) tevreden. Tip: bestel rechtstreeks bij de zaak zelf!

Hub Brouwers
14 juli 2021

Prima menu! Keurig op tijd bezorgd!

Raymond Bollen
11 juli 2021

Het was weer heerlijk. Gefeliciteerd restaurant de orchidee met het 5 jarig bestaan. Hoop dat het nog 50 jaren bijkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
11 juli 2021

Bezorging was razendsnel (16 minuten van bestellen tot aan tafel). Gerechten erg lekker en goed warm. Leuk cadeautje erbij voor 5 jarig bestaan. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
10 juli 2021

Uitstekende bezorging en heel lekker en meer dan voldoende eten. Leuke attentie voor 5 jarig bestaan.

Henk W
10 juli 2021

Het eten werd weer keurig op tijd bezorgd, door een vriendelijke dame, het eten was goed warm gebleven, smaakte heerlijk en als cadeautje suikerspin 😀👍

Pascal Krielen
8 juli 2021

Vandaag was het weer zover, geen zin om te koken en de ingevroren "restjes" van vorige bestelling waren al weer op, dus we mochten weer bestellen bij onze favoriete "chinees" Stefan... Was hij nog jarig ook... Dubbel feest.. En zoals we gewend zijn, heerlijk eten, goed warm en genoeg voor 2x.. Zometeen nog even genieten van de extra snack die hij erbij had gedaan.. Team Orchidee, nog vele jaren toegewenst ....

Ilias
7 juli 2021

Erg goed restaurant 👍🏾

Juliette
5 juli 2021

Snele bezorging! Ontzettend vriendelijk aan de telefoon! Het eten was heel verzorgd en smaakte vers. Dankjewel voor het leuke bericht en de fortune cookies!! Hier ga ik vaker bestellen, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
4 juli 2021

Mini loempia's hebben teveel deeg. Koe loe kal en babi pangang helaas niet onze smaak. Peking eend (specialiteit) met de bruine saus is geen aanrader wat ons betreft. Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk E
3 juli 2021

Op tijd bezorgd door vriendelijke dame. Eten prims op temperatuur en als altijd heerlijk van smaak!

M. Tielen
3 juli 2021

Mooi op tijd geleverd en, nog belangrijker, prima op temperatuur. Tenslotte, het heeft heerlijk gesmaakt.

Monique
27 juni 2021

Tomatensoep , loempia , nasi en ossenhaas met zwarte pepersaus vonden we niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Wat jammer dat u alles niet lekker vond. En heel jammer dat u ons niet even op belt zodat we u toch nog van een ander gerecht kunnen voorzien. We hebben even naar uw bestelling gekeken en het viel ons op dat alle gerechten die jullie gekozen hebben, zoet zijn. Wellicht kunnen jullie de volgende keer even bellen voor advies.. We raden in jullie geval hartige gerechten te kiezen zoals Ossenhaas met pikante saus, Kong bo ossenhaas, ossenhaas met knoflook of Sja tja ossenhaas. Wij weten zeker dat jullie dit lekker vinden. Mocht het niet lukken om een keuze te maken, belt u ons dan gerust even op.

Rob
27 juni 2021

Was weer oud vertrouwd lekker. Vriendelijke en nette bezorger ook wederom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
21 juni 2021

Super! Als altijd

Yolanda
19 juni 2021

Heerlijk gesmuld van verschillende vegan gerechten. Echt een aanrader!

Raymond Bollen
10 juni 2021

Was weer erg lekker en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Rick
2 juni 2021

Prima eten, snel bezorgd.

HB
28 mei 2021

Zeer snelle bezorging van grote porties heerlijk eten

Raymond Bollen
26 mei 2021

Helaas was de bami lauw tot koud. Toch wel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Roger
25 mei 2021

Zoals gebruikelijk was alles weer super vers en overheerlijk. Bezorging was ook weer stipt op tijd!

Pascal Krielen
24 mei 2021

We bestellen met enige regelmaat en wederom zoals we hadden verwacht, heerlijk eten, stoom komt er nog vanaf zo warm, in huis voor je het door hebt. Wederom genoten..

Bas
24 mei 2021

Prima service, ook bij onduidelijkheid werd een belletje als prettig ervaren. Heerlijk gegeten. Gaan vaker bestellen.

van der Vliet
23 mei 2021

Voor de eerste keer besteld bij de Orchidee, het was uitstekend!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vijfeijken
17 mei 2021
Paul
15 mei 2021

Mooi binnen de afgesproken tijd bestelling gebracht.

Roger
15 mei 2021

Wederom exact op tijd! Super verse groenten. Hier word je blij van. Ik bestel morgen gewoon weer :-)

Ronald en Carina
14 mei 2021

Weer heerlijk een nieuwe smäak mogen proeven van een heerlijk gerecht. Elke keer weer verrast door de smaakvolle verwennerij uit deze Aziatische keuken.

Ilias van Tongeren
14 mei 2021

Goede bezorging en gerechten, ga zo door 👍🏾

Tanja
12 mei 2021

The best Chinese food in entire Eindhoven:)

Dorian
10 mei 2021

Zoals we al vanaf het begin gewend zijn van de Orchidee is ook deze keer alweer het eten heeeeeel erg lekker, goed verzorgt, mooi op tijd bezorgt door een heel vriendelijke bezorger en met een errug lekker moederdagcadeautje We hopen snel weer ter plekke te mogen komen genieten maar tot die tijd is de bezorging "the next best thing" Je voelt en proeft de liefde die er door Liang en Stefan in gestopt worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van Stratum
10 mei 2021

We komen en bestellen al lange tijd bij de Orchidee, omdat ze daar luisteren naar je smaak en alles vrij neutraal aanbieden zonder poespas of extra pittige kruiden. En online bestellen gaat ook goed ,als je van hun een tijd van bezorging.ng krijgt dan klopt die ook, geen langere wachttijden dus !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
10 mei 2021
Corrie
9 mei 2021

Heerlijk gegeten en mooi optijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.Stijkel
8 mei 2021

Wij kunnen steeds minder goed scherpe gerechten verdragen dus is het nog steeds zoeken naar het juiste gerecht. de De kwaliteit is o.k., wij zijn nog steeds zoekende naar het juiste gerecht, wij althans ik kan niet meer zo goed tegen scherpe gerechten. de bezorging is perfect

Tjeu
8 mei 2021

Dit is de 2e keer dat ik hier besteld had, goed eten voor een aangename prijs. Ook zeer blij met de extra loempias ipv de garnalen die er niet bij hoefde door een allergie :) 5/5 ik bestel zeker vaker.

Henk E
7 mei 2021

Snel en lekker!

Raymond Bollen
5 mei 2021

Weer eens lekker gegeten. Snel bezorgd en lekker warm. Voor herhaling vatbaar.

CC
2 mei 2021

Heerlijk en goede snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
1 mei 2021

Goed kwaliteit eten en bezorging is perfect

Ans
29 april 2021

super goed en precies optijd

Roy
27 april 2021

Altijd goed en erg lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CC
27 april 2021

Alles was lekker, de Tjap Tjoy kon alleen wat beter vonden wij. Er zat niet veel smaak aan.

Kemper
27 april 2021

Mijn man is jarig en zijn wensen voor het diner zijn niet moeilijk te raden: lekker eten van de Orchidee! Zoals altijd overheerlijke gerechten, met liefde klaargemaakt. We smullen van de pikante ossenhaas, een menuutje met allerlei heerlijkheden en een extra portie Babi Pangang, heerlijk mals. Ook de mihoen en bami zijn weer heerlijk. De verse producten die verwerkt worden in de gerechten maken het echt tot een feestje! En als kers op de taart ontvangen we een lief extraatje om de verjaardag nog feestelijker te maken! Alles klopt bij de Orchidee 😊. We komen binnenkort zeker ook een lekker ijsje halen! Bedankt voor al deze heerlijkheden!

Masch
19 april 2021
Michiel
18 april 2021
Loes
17 april 2021

Snelle levering en eten was perfect, ik heb weer genoten. Dank je wel!

B. de Jager
17 april 2021

Eten was prima , heerlijke gerechten 👌🏼

Randy
14 april 2021

Snel en op tijd bezorgd en zoals gebruikelijk heel erg lekker!

Rob
12 april 2021
Natasja
12 april 2021

Heerlijk eten, vriendelijke bezorging, top kwaliteit!

Ge Stijkel
12 april 2021

Wij hebben heerlijk gegeten, en nog iets over voor morgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
11 april 2021

Snelle bezorging, super goed eten, heel vers. Ook glutenvrij eten is erg goed verzorgd. Aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
11 april 2021

Super lekker weer!

Ad
6 april 2021

Wederom uitstekende kwaliteit en stipte bezorging.

G. Jacobs
6 april 2021

Leuke attentie (paashaas en tekst smakelijk eten) goede kwaliteit en lekker. Zal zeker nog eens bestellen.

Eefje
6 april 2021

Bezorging precies op tijd en het eten was heerlijk. Kregen er 2 paashazen bij, super leuk, dank! Ga hier zeker vaker bestellen.

CC
5 april 2021

Heerlijk eten zoals altijd. En bedankt voor de paashaas :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymon Renders
5 april 2021

Zoals altijd heerlijke verse gerechten met alles lekker op smaak en de groenten lekker beetgaar ipv slap en papperig zelfs als je het laat bezorgen. Wat ik wel jammer vind is dat juist bij mijn lievelingsgerecht ‘Babi Pangang’ het vlees nooit echt krokant is maar dat is een kwestie van smaak. Blij voor deze leuke ondernemers als de horeca weer open mag zodat ze weer gasten mogen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
4 april 2021

Het was stipt op tijd en het was heerlijk, Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans van wolffelaar
4 april 2021
Van Casteren
4 april 2021

Heerlijk gegeten en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berthilde van der Zwaag
4 april 2021

Geweldige service. We hadden een foutje gemaakt bij de bestelling, door De Orchidee prima opgelost. Daarna weer zo lekker genoten van het eten. Heerlijk. Bedankt. Een chocolade paasei was toegevoegd als paasverrassing. Gelukkig Pasen, ook voor jullie!

arthur
4 april 2021

goedemorgen, Tjap tjoy was niet zo knapperig als we gewend zijn, te lang doorgegaard. Groeten, Arthur

Henk E te E
2 april 2021

Op tijd bezorgd door een bijzonder vriendelijke bezorgster, heerlijk bereid Menu Kanton met knapperig buikspek en peking eend. Allemaal lekker warm. En een chocolade paashaas. Allemaal lekker!

Marre
30 maart 2021

Was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar! De bezorger was ruim op tijd!

Jessica
27 maart 2021

Heerlijk eten, voldoende, en goede kwaliteit.

Marjolein Visser
25 maart 2021
peter van engelen
25 maart 2021

Bijzonder heerlijk eten! Vooral de ossehaas. En precies op tijd afgeleverd.

Frank en Guus Rez
23 maart 2021

Goede hulp bij de bestelling.Snelle bezorging.Alles warm en knisperig. Alleen vond ik de bami niet lekker. Jammer want de rest beviel ons erg goed. Bami was bijna zonder smaak,gewoon een bak met witte slierten. Dat neem ik een volgende keer er niet meer bij. Hoop dat dit jullie dag niet verpest,want echt we zijn verder heel tevreden. Groetjes,Guus Rez

W. de Groot
22 maart 2021

Zoals gewoonlijk. Zeer goed.

Tim
22 maart 2021
erol
17 maart 2021

altijd goed kwaliteit en snelle bezorging

Carina
15 maart 2021

Weer lekker kunnen genieten van een smaakvolle verse osshaas met knoflook. Ook werd deze snel en warm bezorgd, helemaal tevreden dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Molenb
14 maart 2021

Het was weer goed verzorgd en heerlijk maar daar zijn we in tusen aan gewend Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
13 maart 2021

Saus bij de groente was wat waterig in vergelijking met voorgaande keren. Verder was alles zo als we het gewend waren; goed dus. Vriendelijk personeel ook.

Natasja
13 maart 2021

T eten was toppie. Lekkere saus bij de ossenhaas en lekker dunne reepjes. Kortom heerlijk !!!

Berthilde van der Zwaag
8 maart 2021

Heerlijk gegeten weer zoals altijd. Het was mijn verjaardag dus extra genoten. Complimenten voor de Orchidee voor deze bijdrage aan een feestelijke dag!

E. van den Waardenburg
8 maart 2021

Wij hebben eerst info gevraagd aan de telefoon. Heel vriendelijk informatie gekregen. Daarna op de website besteld. Snel geleverd en het eten heeft heerlijk gesmaakt. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomaes
8 maart 2021

Lekker menu. Prima bezorgen,mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomaes
8 maart 2021

Lekker menu. Prima bezorgen,mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

verbeek
8 maart 2021

wij zijn zeer tevreden over uw gerechten Voor herhaling vatbaar we waren aangenaam verrast, en hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
7 maart 2021

Was super lekker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Odi Spruijt
7 maart 2021
Sandra
6 maart 2021
Sandra
6 maart 2021

Eten was heerlijk en kwam op tijd

van Casteren
6 maart 2021

Prima service. Heerlijk gegeten. We gaan zeker nog vaker bestellen .

Aley
3 maart 2021

Snel bezorgd en zoals altijd overheerlijk lekker

Dorian
1 maart 2021

het eten en de service zoals altijd 100% top zeer dankbaar voor de persoonlijke noot van de eigenaren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
28 februari 2021

Eten goed warm en vol van smaak vriendelijk personeel en heb niks aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanya
28 februari 2021
Berthilde van der Zwaag
28 februari 2021

Weer heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn bij de Orchidee. Bedankt!

Loes
27 februari 2021

Mijn eerste bestelling via dit restaurant en ik was aangenaam verrast. Aflevering was op tijd en het eten was nog goed warm en goed verzorgt. Het eten was heerlijk, zag er mooi en vers uit, ook mijn bezoek was zeer te spreken over het eten. Wij hebben genoten! Dank je wel

Monique
26 februari 2021

Heerlijk eten, bezorging prima

M.
22 februari 2021

Lekker eten en snelle service! Zelfs een verjaardagscadeau bij mijn bestelling!

Maas
22 februari 2021

Snel geleverd En lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schepers
21 februari 2021

Bezorger wist niet waar ze moest zijn telefoon nr was niet overbodig waardoor 15 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
21 februari 2021

Lekker gegeten en ze hielden rekening met de dieet wensen die we bij de opmerking toegevoegd hadden. Netjes op tijd geleverd! Prima service de volgende keer, bestellen we hier zeker weer!

Ilona
20 februari 2021

Het was heeeeeeeerlijk en prima op tijd bezorgd ook op zondag.

F van O
20 februari 2021

Het was allemaal uitstekend verzorgd Zeer smaakvol en grote porties Dank voor het extra presentje

Gosia
17 februari 2021
A.Willems
16 februari 2021

👍Dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramona
15 februari 2021
Henk van Stratum
15 februari 2021

Het eten was ruim op tijd en dus nog heerlijk warm en zeer goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeane Gommans
15 februari 2021

Niet de gebruikelijke kwaliteit. Ei op de nasi was ijskoud, leek wel of het in de koelkast had gelegen. Nasi was daardoor ook afgekoeld. Gebakken banaan zag eruit of hij ook al een tijdje gelegen had....Geen sambal of gelukskoekje en ook beloofde valentijnskadootje zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. de Groot
14 februari 2021

Heerlijke gerechten. Echt een aanrader. Vijf sterren meet dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal Krielen
13 februari 2021

Blijf groot fan van Stefan en zijn collega's. Wederom heerlijk gegeten, gezouten biefstukreepjes, kip in zwarte peper saus en garnalen in chilli saus.. Binnen 2 minuten besteld en binnen 15 minuten na bestelling op tafel en (zelfs met de kou en sneeuw buiten) zo warm geleverd dat de 2e ronde na 30 minuten nog prima te doen is.. Ook netjes op de bakjes "glutenvrij" vermeld. Je zou bijna elke dag "chinees" gaan eten..

Berthilde van der Zwaag
11 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. Daar kan geen restaurant tegen op. Ondanks de vorst en snijdende wind was het nog heel heet bij aankomst. Complimenten. Zeker voor herhaling vatbaar, echt genieten.

Charlene
10 februari 2021

Wederom super lekkere gerechten! Vers, heerlijke geuren en goed op smaak gebracht. Altijd leuk verpakt! Dit is genieten.

Marc
10 februari 2021

Kwaliteit zou 5.sterren zijn maar helaas vragen we nadrukkelijk om geen paddenstoelen te verwerken. Er zitten toch paddenstoelen in ....

Nancy
8 februari 2021

Allereerst super bedankt voor de snelle bezorging ondanks de sneeuw :) Wbt het eten, 2 kipgerechten besteld en waren allebei echt heerlijk vers en lekker. Ook fijn dat er lekker veel groenten in het gerecht zaten.

Diamond
8 februari 2021
Diamond
8 februari 2021
Ria
8 februari 2021

Heerlijk gegeten en goede service lekker op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorian
7 februari 2021

Altijd heerlijk eten van super verse kwaliteit, je proeft de liefde waarmee het wordt bereid❤ Makkelijk te bestellen via de app👍🏻 Stipt op tijd gebracht door zeer vriendelijke bezorgers😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
6 februari 2021

Snelle bezorging en prima verzorgde maaltijd.

Rob
6 februari 2021

Alles was naar wens!

Ottevanger
5 februari 2021

Kwaliteit net zo als altijd; helemaal goed! Bezorging 5 minuten voor aangegeven tijd, maar liever dat dan te laat. Geen verbeterpunten te melden.

Frank
2 februari 2021

Precies op de afgesproken tijd en kwalitatief goed.

Ronald
1 februari 2021

Verrassend smakelijk gegeten. Niet het zoveelste flauwe chineese hap, maar lekker pittige en goedgevulde gerechten. Lekker makkelijk laten thuisbezorgen en nog ruim op tijd ook. Leuk en persoonlijk een bedanktekst op de warmhoudpapier geschreven en met twee gelukskoekjes er bij gekegen. Volgende keer bestellen we hier weer.

J. T. Vermooten
1 februari 2021

Prima van kwaliteit. Heerlijk klaargemaakt. Bijna op de minuut op tijd bezorgd!!

Vinken
28 januari 2021

Op tijd bezorgd. Goed warm. Genoeg voor 2perdonen

Liesbeth
25 januari 2021

Gisteren weer heerlijk gegeten. Echt een aanrader. En in deze tijd corona proof en stipt op tijd bezorgd. Dank jullie wel!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Wind
23 januari 2021
Natasja
21 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goed verzorgd. Vriendelijke bezorgster

B. de Jager
17 januari 2021

Prima kwaliteit heerlijk gegeten

Elsa
15 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Rene
14 januari 2021

Net snelle service. Werd zelfs nog netjes gebeld om aangegeven allergie te bespreken en optie te geven

M. v. Lingen
10 januari 2021

Als eerste wil ik Stefan feleciteren met zijn verjaardag en bedankt voor het lekkere presentje. Het eten was weer heerlijk. Niks op aan te merken en keurig op tijd bezorgd. Tot een volgende keer maar weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

harrie
10 januari 2021

Al vaak besteld en ook de laatste keer was het weer heerlijk en snelle levering en was het eten goed verpakt en warm, toppie !!!

Jeane Gommans
10 januari 2021
W. de Groot
10 januari 2021

Aanbevolen. Heerlijke maaltijd.

Henk
9 januari 2021

het was weer keurig op tijd bezorgd en heerlijk van smaak! fijn dat de nasi iets gevulder was - nu met prei - de erwtjes hoeven wat ons betreft niet.

Krielen
8 januari 2021

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk en wederom goed warm en erg vlot na bestellen op tafel. De Orchidee besteed veel aandacht aan de service, we werden gebeld dat onze bestelling naast de bewust bestelde glutenvrije gerechten ook een gerecht bevatten met gluten, met de vraag of dat bewust was of een foutje. Het was bewust, maar toch erg prettig dat het even nagevraagd werd..

Mohammed
3 januari 2020

Zoals gewoonlijk een supersnelle bezorging en het was weer vingerlikkend lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
2 januari 2020

Prima service en super lekker!!

Marianne
31 december 2020

Lekker genoten en op de tijd bezorgd die ik had opgegeven.

Roy
27 december 2020

Goed en lekker vers eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
27 december 2020

Alles was heerlijk, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
27 december 2020

Goede service, alles was goed heet/warm bij aankomst en er zat zelfs een extra bakje bami bij... We hebben heerlijk genoten van deze kerstmaaltijd, moeten we vaker laten bezorgen. Ga zo door en fijne jaarwisseling

MM
20 december 2020

De loempiasaus was open bij bezorging en zat bij de mini loempia's zaten in 1 zakje. Gevolg: loempia's onder de saus en helemaal klef. Aangegeven bij de bezorger. Hij nam ze meteen mee terug en kwam nieuwe brengen (plus een paar extra voor het ongemak!) Super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jolanda
20 december 2020

heerlijk gegeten,netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
19 december 2020

Het was weer heerlijk! Keurig op tijd bezorgd. Goed verpakt dus lekker heet nog. En de teksten in de fortune cookies echt lachen. O ja en een leuke attentie voor mijn jarige echtgenote.

Fatma
18 december 2020

Het was wederom overheerlijk!! Geweldige timing van bezorging.

Ruud
14 december 2020

Smakelijke maaltijden met separate sausjes. Bestelling werd exact op de gevraagde tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Molenbroek
14 december 2020
Berthilde van der Zwaag
12 december 2020

Lekker gegeten, bestelling kwam precies op de geplande tijd aan en was nog goed heet ondanks de kou buiten. Opnieuw een dikke tien voor restaurant de Orchidee

Mariette
12 december 2020

Uitstekende kwaliteit. Lekker, niet overdreven veel, wel genoeg. Bezorging op de minuut. Top!

Johan
6 december 2020

Erg lekker, een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Sanders
6 december 2020

Naast de Sint kwam gisteren ook Restaurant De Orchidee voorbij ... en het was weer erg lekker zoals altijd ... !

Fam van Vijfeijken
5 december 2020

Heerlijk gegeten. Je proeft wat je eet omdat niet alles overgoten is met saus. Dit is Chinees zoals Chinees bedoelt is.

Rudolf Rijntjes
30 november 2020

We hebben met smaak gegeten van de mihoen met garnalen & gefrituurde garnalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John de maat
28 november 2020

Gewoon altijd goed, lekker en vertrouwd, we genieten er elke keer van

BZ
27 november 2020

Delicious like always, super hast delivery, fresh and tasty food. can fully recommend.

A.
25 november 2020

Erg lekker!!!

sabir
25 november 2020

Zeer kundige en snelle bezorging, ook met een leuk berichtje van Orchidee. Het was weer overheerlijk en voor herhaling vatbaar.

Keet
22 november 2020

Helaas was de kwaliteit van de foe yong hai en babi pangang heel matig deze keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Krugten
22 november 2020

Lekker eten. Snelle bezorging, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
20 november 2020

Vriendelijke service en lekker eten. Wat wil je nog meer?!

Hans
16 november 2020

Prima en bedankt voor snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
16 november 2020

Prima op tijd geleverd, eten was lekker. Tip, Mnder zout gebruiken. Ik heb heel veel dorst gehad naderhand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy melssen
15 november 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
15 november 2020

Prima service, vriendelijke mensen. Onlangs een verkeerde bestelling afgeleverd, maar dat werd direct hersteld. En ik zou het bijna vergeten, heerlijk eten.

Sandra
15 november 2020

Lekker eten en snelle bezorging.

Pedro
14 november 2020

Was de eerste keer. Babi pangang en saus niet mijn smaak en juist dat hebben we graag. Maar is persoons gebonden Eten was goed warm. Bezorging heel goed. Prijs in verhouding met anderen iets duurder. Maar in deze tijden moeten deze mensen ook hun hoofd boven water houden. Ga zeker een ander gerecht proberen daar.

HE te E
13 november 2020

Het was weer lekker en goed warm. Peking eend jammie.

Ilona
12 november 2020

Heeeeerlijk

Natasja
8 november 2020

Heerlijk vers eten. Echt genieten.

Karin
5 november 2020

Sneller geleverd dan verwacht. Het eten ziet er vers en verzorgd uit. Lekker gegeten!

Raymond Bollen
4 november 2020

Lekker voor herhaling vatbaar.

G.Stijkel
2 november 2020

Het was weer zoals gewoonlijk goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berthilde van der Zwaag
2 november 2020

Heerlijk gegeten, precies op tijd bezorgd en goed warm nog. Bedankt weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.burger
1 november 2020

Had iets met knoflook maar was niet echt te proeven maar was toch goed te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
30 oktober 2020

Word op afgesproken tijd bezorgd. Erg lekker!

Yvonne
30 oktober 2020

Bijna een uur te laat bezorgd Maar het eten was goed.

Charlene
28 oktober 2020

Ontzettend tevreden over de bestelling! Het is sinds een lange tijd, zelfs een aantal jaren dat ik weer Chinees/ Indisch ben gaan bestellen wegens slechte ervaringen bij zaken. Maar sinds ik de orchidee heb ontdekt ben ik weer helemaal om. Erg lekker eten, super vers en vooral goed om smaak gebracht! Dit is echt een topper!!

Anita
26 oktober 2020

een heerlijk afsluiting van de zondag, buiten koud en regen maar het eten was heerlijk, smaakvol .....genieten. een dikke 10 !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lb
26 oktober 2020

Witte rijst ontvangen terwijl we nasi hadden besteld

Diana
25 oktober 2020

Helaas vonden wij allemaal het eten niet zo lekker. De inktvisringen waren erg taai en de fou young hai erg vet. Ook de garnalen in de nasi smaakten niet lekker, alsof ze al oud waren. Jammer, voor ons geen volgende keer meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Bedankt voor uw recensie. Jammer van uw minder fijne ervaring. In het vervolg kunt u ons het beste direct bellen zodat we er meteen naar kunnen kijken. Wel hebben we uw recensie intern besproken en zien inderdaad dat we andere garnalen v/d leverancier hebben gekregen dan we normaal gesproken gebruiken. Deze zijn niet oud want al onze gerechten zijn vers maar het betreft een andere soort garnaal. We hebben na het weekend onze oude vertrouwde garnalen weer mogen ontvangen v/d leverancier en wellicht kunt u het nog een keer proberen zodat uw ervaring ditmaal beter is.

Rob
25 oktober 2020

Ik vond de zoete smaak in het geheel net te overheersend. Babi pangang was heerlijk mals, soep buiten de zoetheid ook heerlijk.

Anoniem
24 oktober 2020
Tineke
22 oktober 2020

We hebben heerlijk gegeten! Zeer snel bezorgd!

Anoniem
22 oktober 2020

De bezorging was er erg snel. Vriendelijke bezorger. Het eten was lekker en de groente knapperig. Een echte aanrader.

Ilona
22 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Prima op tijd geleverd door vriendelijke bezorger. Eenaanrader. Zodra het weer kan gaan we daar eten, lijkt me gezellig.

Dolf Hulshoff
19 oktober 2020

Het online bestellen werkt perfect. Keuze uit de kaart is makkelijk te maken. Na de bestelling keurig overzicht van wat er besteld is. De bestelling werd door een vriendelijke jongeman op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
19 oktober 2020

Snel bezorgd. Alles is warm, vers en heel lekker!

Cees
17 oktober 2020

Lekker en ruim voldoende gegeten! Jammer dat de bami niet meer echt warm was maar dat is denk ik niet te voorkomen.

Linda
16 oktober 2020

Makkelijk bestellen, lekker eten. Alleen allergie tekens staan niet bij het bijgerecht (nasi etc, dus daar maar witte rijst gekozen ipv glutenvrije nasi)

Berthilde van der Zwaag
13 oktober 2020

Zoals altijd was het ook nu weer perfect. Precies op tijd bezorgd, nog goed warm en heerlijk van smaak. Complimenten, we blijven komen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos van Gemert
12 oktober 2020

Prima gegeten. Snelle levering. Duidelijk website. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik zal zeker weer bestellen.

Jan
12 oktober 2020

Heerlijke Vegetarische gerechten.

B. de Jager
12 oktober 2020

Lekker gegeten, op de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
11 oktober 2020

Erg genoten, heerlijk eten, goede temperatuur en op tijd bezorgd Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soundous
8 oktober 2020

Super lekker! orchidee menu voor 2 personen. Zeer flexibel, denkt mee en past menu aan naar wensen. Bleef ook even wachten omdat ikzelf te laat was! Goede service en erg lekker eten! Teven grote porties!! { Een 10!

Agnes
7 oktober 2020
FL
5 oktober 2020

2e keer hier besteld. 1e keer was echt super goed, deze keer was slecht. Droge eend, vieze saus, redelijke mihoen. Bezorging via Thuisbezorgd.nl was vorige net iets beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant De Orchidee

Bedankt voor uw feedback! We hebben u zojuist een email gestuurd. Groet restaurantdeorchidee

Stef
4 oktober 2020

Lekker eten en ruime porties voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heinen
3 oktober 2020

Buitengewoon weer!

Tatyana Gencheva
3 oktober 2020
van de Vendel
3 oktober 2020

Ondanks tegenslag een perfecte service. Ga zo door! Een absolute aanrader

Evert van Dijk
1 oktober 2020

Chinese tomatensoep was erg dun.

Frank
27 september 2020

Het eten was super lekker, ruim voldoende en snel bezorgd. Extra complimenten hoe er is omgegaan met de bijzonderheden. Een vegetariër die geen champignons lustte en iemand met pinda- en notenallergie. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
26 september 2020

Vandaag voor de eerste keer hier besteld. De bezorger was wat later dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken hoor. Het eten was echt super lekker!! Die gebakken banaan.....za-lig! En de rest was ook echt om te smullen, op het tofugerecht na dan, maar dat ligt meer aan mij dan aan het gerecht zelf. Ik hou toch niet zo erg van tofu als ik dacht haha.

Harrie
26 september 2020

Wij hebben vaker bij dit restaurant besteld en altijd smaakt het heerlijk en word de bestelling warm en keurig bezorgd .

Brenda
23 september 2020

Moedige bezorger! Ondanks blaffende honden wilde hij tóch persoonlijk afleveren! Top!

K.
23 september 2020

Lekker eten. Snelle levering zoals altijd.

marjan rutgers
21 september 2020
Dolf Hulshoff
14 september 2020

Het eten was heerlijk en de bezorging was bijna tot op de minuut nauwkeurig! 😊 Bezorgster was heel vriendelijk en werkte volgens de COVID-19 richtlijnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.